2777
2789
عنوان

تجربه م از عکس رنگی

136 بازدید | 17 پست

من رفتم یه مرکزی در  اصفهان بعد خانومه اومد اتاق و گفت هر دوتا لوله هات بسته س من خیلی ناراحت شدم گفت آمپول میزنم تحمل کن هی آمپول زدن فک کنم سه بار من اونقدر درد داشتم فقط داد میزدم آخرش گفت باز نشد تحمل نداری باز کنم بعد فردا رفتم جواب عکسمو گرفتم دیدم نوشته هر دو لوله باز است ب دکترم گفتم گفت چیزی ننوشته ک بسته بوده و باز شده زنگ زدم گفتم جریان رو و گفت تشخیص دکتر بوده ک بازه و عکستم نشون میده ک بازه یعنی با اینکه می‌دونم از سقط قبلیم بسته بودن و با امپولا باز شدن چون درد وحشتناکی داشتم اما کاش تا کسی مطمین نیس نظر نده چون من شبش خیلی گریه کردم 

عزیزم کاش بیهوشی میگرفتی 

میگن هر کی درد داشته باشه یعنی بسته بوده باز میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپولو چه جوری میزنن اینقدر درد ناکه؟

یه مایعی رو پر فشار با ابزار مخصوص وارد میکنن که لوله ها اگر بسته هست باز بشه

به آستانه تحمل آدما و باز و بسته بودن لوله شون ربط داره 

یکی آستانه تحمل دردش پایینه لوله ش باز هم باشه داد بیداد می‌کنه یکی آستانه تحمل دردش بالاست لوله ش بسته هم باشه تحمل می‌کنه واکنش آدما فرق میکنه

عزیزم کاش بیهوشی میگرفتی  میگن هر کی درد داشته باشه یعنی بسته بوده باز میشه

نمی‌دونم من دکترم گفت فقط همون مرکز برو و اونام بیهوشی نداشتن  اره خیلی درد داشتم یعنی سرم داغ داغ شده بود و عرق سرد ب همه بدنم زده بود

مثل معاینه س ولی من خودمم سفت گرفته بودم هر کار کردم شل نمی‌تونستم بشم

ان شاالله هر چی که هست نتیجه ش این باشه که یه نی نی خوشگل بی مشکل زودی بیاد توی دامنت به خودت استرس نده این روزا میگذره روحیه ت رو بالا نگه دار همیشه احتمال باروری می‌ره بالا 

عکس رنگی اصلا چی هست و از کجا میفهمی باید عکس رنگی بندازی دکترت بهت میگه؟

گلم یه عکسیه ک من خودم تصمیم گرفتم برم چون تنبلی تخمدان خیلی کم شده اما باز باردار نمیشدم با وجود فولیکولای خوب و آزاد شدن فولیکول با آمپول باز باردار نمیشدم ک الان فهمیدم بسته بوده احتمالا

ان شاالله هر چی که هست نتیجه ش این باشه که یه نی نی خوشگل بی مشکل زودی بیاد توی دامنت به خودت استرس ...

ممنون انشاالله خدا همه منتظرت رو حاجت روا کنه 😍😍🥰🥰🥰