2777
2789
عنوان

نی نی ۹ماهه

115 بازدید | 7 پست

سلام مامانا 

پسری من وارد ۹ ماهگی شده علاقه زیادی به غذا نداره خیلی بخوره یه پیاله و یه زرده تخم مرغ 

چون وزن میگیره زیاد برام مهم نیست ولی یه سوال دارم شماها تجربه ندارین اصلا علاقه نداره آب بخوره به زور بتونم یه قاشق بدم بهش 

اصلا اصلا نمیخوره .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم زیاد آب نمیخوره 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
اطرافیانمون هر کی شیرخشکی زیاد آب میخوره میگم یعنی به شیر دادنه

نمیدونم 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

سلام خوبید ببخشید من تاپیک های قبلی شمارو خوندم چندتا سوال دارم ازتون لطف میکنید جواب بدید

کجا زایمان کردید؟

صاحب زمان بهتره یا خلیج فارس؟

دکتر عظیمی خوبه؟

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
سلام خوبید ببخشید من تاپیک های قبلی شمارو خوندم چندتا سوال دارم ازتون لطف میکنید جواب بدید کجا زایم ...

سلام صاحب زمان بهتره .من خلیج فارس زایمان کردم .دکتر عظیمی عالی خیلی عالی البته اگه بتونه دوام بیاره تو بندر