2777
2789
عنوان

ناخنم توی عقدم

475 بازدید | 13 پست

من از اینام که همیشه ناخنامو کوتاه میکنم

یعنی چندبار شده یه تایم گذاشتم بلند شده همه میگفتن چه خوبه فلان ولی خودم بدم میاد به دلم نمیشینه کوتاه میکنم.. کلا حس میکنم دستم با ناخن کوتاه بدون لاک بهتره (از نظر خودم) 

بعد اینکه ناخن کاشت دوس ندارم و تا حالا انجام ندادم 

ناخن مصنوعیم بعدش که بخوام بیرون بیاد کلی دنگ و فنگ داره 

تو عکس برام مهم نیست چون عکس خودمه و فقط خودم قراره ببینم و خانواده م

ولی برای عقد محضری که یه ساعت شاید کمترم باشه ناخن خودم باشه بدون ناخن مصنوعی و هیچ 

مسخره نیس؟

نه خیلیم خوبه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  

ان شاءالله که خوشبخت بشید

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦

اگه ناخن سفید بکاری خیلی خوشگل میشه برا عکس های عقدت 

شاید الان مهم نباشه ولی ممکنه بعداً برات اهمیت پیدا کنه و ایکس چرا اون موقع یه لاک ساده هم نزدم 

تو عکسهایی که تو اینستا هست نگاه کن چه ناز میشه لاک سفید

🦋⚡

ابداً مسخره نیس عزیزم. مسخره اینه که یک تیکه پلاستیک رو با چسب به ناخنت بچسبونی بعد وانمود کنی ناخن خودته، بقیه هم متوجه باشن که پلاستیکه ولی اونا هم وانمود کنن که اینا پلاستیک نیس، زیباییِ ناخنِ خودته😐

برو پیش یک ناخنکار برای اینکه دور ناخن خودتو ترتمیز کنه ، یک اندازه اشون کنه و یک برق ناخن یا لاکی که دوست داری برای عکسای عقدت برات بزنه😍 در ضمن برات آرزوی سفید بختی و عاقبت بخیری دارم عزیزم. مبارک باشه😊🌹🙏