2777
2789
عنوان

آزمايش خون براى تعيين جنسيت

412 بازدید | 29 پست

سلام خانوماكسى آزمايش خون براى جنسيت انجام داده؟؟ازهفته چندانجام ميشه؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چطوریه؟

يه آزمايش خون ميگيرن زيرهفته ده جنسيت وميگن هزينه هم ٩٠٠تومنه ولى نميدونم ازهفته چندم ميشه انجام داد

یه خانمی تو یه تایپیکی گفته بود ازهمونوهفته های اول میگه هزینشم‌ چهارسال پیش ۱۸۰۰بوده

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
از ۷ هفته به بعد انجام میشه اسمش آزمایش سلفری هست

يعنى مثلا ٧هفته ويك روز ميشه انجام داد؟تواين هفته نتيجه درست ميشه؟

من دوماهم یود ازمایش دادم بله درست بود کاملا

ممنونم عزيزم ميشه دقيقا بگى هفته چندبودى؟؟شوهرم گيرداده بايدبچه رو سقط كنى من خيلى ازسقط ميترسم ميگم باهاش مطرح كنم آزمايش بدم شايدجنسيت وبفهمه بى خيال سقط بشه من وحشت دارم ازسقط😭😭

یه خانمی تو یه تایپیکی گفته بود ازهمونوهفته های اول میگه هزینشم‌ چهارسال پیش ۱۸۰۰بوده

من از آزمايشگاهدپرسيدم گف ٩٠٠تومن