2777
2789
عنوان

خسته شدم از جوش

167 بازدید | 14 پست

کلی سن دارم هنوز جوش میزنم 

تنبلی تخمدان هم ندارم در مورد کیست هم فک نکنم داشته باشم آخه پریودی هام منظمه اصلا هم درد ندارم.

قبلن دکتر رفتم دارو قرص خشک کننده میداد که فقط تا زمانی که مصرف میکنی پوست جوش نمیزنه 

راه خانگی و سنتی بفرمایید.

هرروز خاکشیر هم میخورم یع مدت رازیانه دم میکردم بازم جوش میزنم 

بی صبرانه منتظر نظراتتون هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر ضدجوش لدورا عالیه من استفاده میکنم خواستی بگو شماره یکی از نماینده هاشو بفرستم برات راهنماییت ...

من نظرم اینه علت جوش از داخل بدن هستش

واس همین خیلی به پودر ضد جوش اعتقادی ندارم 

میتونی بهم بگی چی استفاده میکنی چه مارکی

ص

پن شستشو درموبای

لیزر خونگی برای جوش و جاش دارم مارک تریا بعدش هم الویه ورا میزنم 

بعد از الویه ورا پماد استراتادرم میزنم 

شب هم یه شب ویتامین سی لافارر یه شب هم ویتامین  آ فارماسریز 

چن روز یکبار هم صورتم رو بخور میدم با چای سبز و بابونه 

بعدش از ماسک صورت فریمن استفاده میکنم

4 مدل هم از ماسک های فریمن دارم

بخدا اینقد من خرج این پوست کردم که حد نداره

پوستم رو ببینید میگی چقد افتضاحه 

ص پن شستشو درموبای لیزر خونگی برای جوش و جاش دارم مارک تریا بعدش هم الویه ورا میزنم  بعد ...

یه مقدارش ماله پن شستشوعه.یه مقدارش برا لیزر خونگیته.یه کمشم برا ویتامین سی و ویتامین آ

پن شستشوتو بزار کنار.یه ژل شستشو بگیر.یه تونر بخر.با ضد افتاب.ویتامین آ رو فعلا قطع کن.ویتامین سی رو در صورتی که پنج درصده هفته ای یک بار بزن.ماسکاتم عیب نداره استفاده کن.انقدر لایه برداری شده حساس شده داری داغونش میکنی

یه مقدارش ماله پن شستشوعه.یه مقدارش برا لیزر خونگیته.یه کمشم برا ویتامین سی و ویتامین آ پن شستشوتو ...

شما از اطلاعاتتان مطمین هستید؟

اخه ویتامین سی رو که همه پیشنهاد میدن 

تونر کارش چیه؟ فرق پن با ژل شستشو چیه

ممنون 

شما از اطلاعاتتان مطمین هستید؟ اخه ویتامین سی رو که همه پیشنهاد میدن  تونر کارش چیه؟ فرق پن ب ...

عزیزم من کارم پوسته کلی دوره دیدم فیشیال انجام میدم توی کلینیک زیبایی.

پن محیط پوستتو قلیایی میکنه بیشتر جوش میزنی.پن رو بزار کنار.یه ژن شستشوی مناسب پوستت بگیر.دیپ سنس ژل شستشو های خوبی داره.تونرم جدای این که ph پوستتو متعادل میکنه بسته به ترکیباتش به جوشت کمک میکنه.ویتالیر تونرای خوبی داره.مسلار واترم که فک کنم باید برای پاک کردن ارایش داشته باشی.میمونه ضد افتاب اویل فری.ویتامین آ و یتامین سی و اون لیزر خونگی انقدر لایه برداری کردن پوستتو که حساس شده نباید اینارو هم زمان استفاده کنی اینا مال کساییه که به صورت درست پوستشونو حداقل یه سال عادت دادن.همون ویتامین سی رو فعلا هفته ای یک بار بزن تا یکم پوستت اروم شه.ماسکای فریمن رو استفاده کن خوبن.البته زقالشو فعلا استفاده نکن بقیه رو استفاده کن تا التهاب پوستتو بخوابونه