2777
2789
عنوان

شما با مهمونی که هر روز میاد خونتون چ برخوردی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 50 پست
خونه زن داییم نمیره میگه همش کار جلوم می‌ذاره یعنی خونه ما میاد میمونه نهارو که خورد سریع به دخترش م ...

همیجو اادامه بده

غذا کم بکش یا قایم کن اگ میشه بگو ناهار نداریم امروز نون و ماست بخورین😂یا تا میتونی کار ازش بکش خدش فراری میشه

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
همیجو اادامه بده غذا کم بکش یا قایم کن اگ میشه بگو ناهار نداریم امروز نون و ماست بخورین😂یا تا میتو ...

تا حالا دلم میسوخت براش ولی فکر کنم از این به بعد باید همین حرکتو پیاده کرد

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پروعه وا مگه میشه خونه عمه شوهر هر روز بری رو ندید بابا چند وقته میاد؟؟

یه مدت نمیومد با مادر شوهرش خوب بود هروز می‌رفت اونجا اون ک اذیتش می‌کنه میاد خونه ما

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
وضع مالیشون چجوریه نکنه از نداری میاد 

وضع مالیشون اونقدر بد نیست که نتونن چیزی بخورن با این حال من میگفتم گناه داره چیزی نمیگفتم ولی خب سواستفاده می‌کنه میگم تو که میای جارو میکنی حداقل یه کمکی بده من نهار درست میکنم برات تو هم طرفا رو بشور 

ظرف هم نمیشوره به غرورش برمیخوره تازه همه جا هم میگرده سرما میخورن میان ما رو هم آلوده میکنن الان سرماخوردم نمیتونم از جام پا شم 🤕