2777
2789
عنوان

شما با مهمونی که هر روز میاد خونتون چ برخوردی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 50 پست
رو ندید بابا بره خونه خودش حسابی سرد برخورد کن دیگه نیاد

هم خودم هم مامانم همین کارو کردیم من تو خونه باید کارای مامانمو انجام بدم اومد منو ویروسی کرد دیگه هیشکی کمک مامانم نیست یه لیوان آب بده دستش واقعا حق الناس کرد

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
خب  ولی راست گفتن قدیمیا که کم برو کم بیا شیرین برو شیرین بیا

خودشم می‌گفت کم برو از دل نرو 

پیش خودم گفتم خوبه میفهمی اصلن عجیب مهمونیه

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چی میخوره؟؟؟🤣🤣

هرچی برسه دم دستش نون خشک هم بدیش میخوره خیلی سخت نمیگیره🤐

ما داییو نمیشناسیم و رفت و امد نداریم چ برسه عروسش😐چر خونه داییت نمیره همش‌ شما برین خونشون تلپ شی ...

خونه زن داییم نمیره میگه همش کار جلوم می‌ذاره یعنی خونه ما میاد میمونه نهارو که خورد سریع به دخترش میگه پا شو بریم حتا تو کار هم به من کمک نمیکنه اصلن اخمش نکردیم ولی اومد خونمون ویروسی کرد مریض شدم اینو دیگه نتونستم ندید بگیرم امروز اومد اخمش کردم رفت

به خونه شما نزدیکه و باهاتون صمیمیه؟؟ یا هم سنش تو خونتون هست و میاد که درد دل کنه ؟؟؟

نه بابا میاد فقط میگرده یه چیزی پیدا کنه بخوره نهار مرحله آخره اونو که خورد می‌ره

بعد شوهرش ناهار چی میخوره

شوهرش می‌ره بنایی تا عصر نمیاد