2821
2789

کاربری جدید زدم که شناخته نشم خوش آمد نگید🥲😂

من تو دوران آشناییم با نامزدم ینی ی مدت دوست بودیم بعد با خانواده ها درمیون گذاشتیم و قرار شد رفت آمد خانوادگی داشته باشیم و آشنا شیم خب 

الان ی سال و ۵ ماهه که ما تو رابطه ایم رفت آمدم داریم

پدر نامزدم به شدت آدم جدی ایه ینی سخت گرم میگیره و راحت ارتباط نمیگیره باهات با جذبه و مغروره

تو این مدت من ندیدم اونقدر زیاد بهم روی خوش نشون بده یا باهام زیاد همکلام شه!

حتی این وسطا یه مدت پشت سرمن به دروغ بدمو گفته بودن پیشش و باور کرده بود گفته بود تموم کنیم ولی نامزدم نذاشته بود

خلاصه 

من هیچ ارتباط نزدیکی با این آدم ندارم و نداشتم 

ادامشو پست اول میزارم

دوستان میشه لطفا هرکی این پست و میخونه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان علیه السلام و حاجت روایی من دعا کنه و صلوات بفرسه ممنون حاجت روا بشین 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

حتی تلفنی حرف زدنشو با کسی ندیدم 

زیاد حوصلش نمیکشه انگار!

بعد امشب موقع شام یهو گوشی من زنگ خورد مخاطب مادرِ نامزدم بود منم جواب دادم به طرز خیلییی شوکه برانگیزی پدرش پشت خط بود!

بهم گفت آماده شیم باهم بریم بیرون با خانواده منم گفتم ببخشید ولی ما مشغول شامیم گفت نخورید میریم بیرون.

خیلی خلاصه کنم مارو برد یکی از بهترین روستورانای شهر!میلیونی کارت کشید

نشست کنارم باهام عکس گرفت باهام گفت خندید حتی گفت دیگه لباس مشکی نپوشم!!!

گفت یه مسافرت در پیش دارن منم میتونم باهاشون برم و خوش‌میگذره

به قدری شوکه ام نمیتونم بخوابم

شاید بنظر شما این رفتارا عادی باشه ولی من حتی فکر میکردم شاید چیزی مصرف کرده!در این حدددد تغییر کرده بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتی تلفنی حرف زدنشو با کسی ندیدم  زیاد حوصلش نمیکشه انگار! بعد امشب موقع شام یهو گوشی من زنگ ...

منم وااااقعا تعجب کردم اسی😳😁

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

انشالله كه تغييرش موندگار باشه ولى اى كاش از قبل اطلاع ميداد و دعوت ميكرد 

شما غذاتون رو نصفه ول كردين رفتيد شام بيرون؟ 😆

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز