2777
2789
عنوان

درامد خانگی

342 بازدید | 36 پست

سلام خانوما 

من تا ماه پیش شاغل بودم ولی الان دیگ بیکارم و عادت کردم ک پول از خودم داشته باشم 

البت همسرمم دریغ نمیکنه اما من دوس دارم درامد داشته باشه انلاین شاپ زدم اما فعلا درامدی نداره

ب نظرتون دوخت سیسمونی تشک و اینا سودش خوبه کسی هست تو این کار؟؟

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
سعی کن کارتو حضوری پیش ببری واقعا آنلاین شاپ هیج سودی نداره همش ضرره 

جدی میگی عزیرم؟تجریه داری؟

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنلاین شاپِ چی داری عزیزم؟؟  منم میخوام بعد عید بزنم ولی موندم چی باشه🥺

لباس بچه اما فعلا فروش نداشتم چون تازه زدم صدتا فالوور دارم

جدی میگی عزیرم؟تجریه داری؟

من آنلاین شاپ زدم اما واقعا هییییچ سودی نکردم همه جنسا رو دستم موند مجبور شدم نصف قیمت بزنم حتی کمتر از قیمت خرید ک مشتری بیاد تازه همشم فروش نرفت هنو کلی مونده ازشون و اینکه چقدر پول اینترنت و چقدر تبلیغ و .... بماند اصلا کاری ک آنلاین بخواد پیش بره بدرد نمیخوره واقعا مردم اعتماد نمیکنن میترسن و اینکه همشم دنبال جنس ارزون می‌گردن 

دوستانی ک انلاین شاپ دارن چجور تونستین پیجتونو ارتقا بدین؟؟ 

اره سوال منم هست 

تبلیغ نکردی؟ 

نه هنوز ی هفته نمیشه ک زدم

من آنلاین شاپ زدم اما واقعا هییییچ سودی نکردم همه جنسا رو دستم موند مجبور شدم نصف قیمت بزنم حتی کمتر ...

اخه الان خریدا اکثرا اینترنتی شده کم تر کسی حضوری خرید میکنه

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 
من آنلاین شاپ زدم اما واقعا هییییچ سودی نکردم همه جنسا رو دستم موند مجبور شدم نصف قیمت بزنم حتی کمتر ...

وای عزیزم چ بد ک موفق نشدی دراون زمینه انشالله ک موفق باشی