الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی میگید مغازه سودش بیشتره؟ اخه اونجام پول اب و برق و اجاره ی ماهانه و رفت و امد هستش ...
خب درسته اونجا اجاره داره اما دیگ خیالت راحته بالاخره یکی پیدا میشه بیاد داخل جنس بخره اما تو آنلاین شاپ باید کلی پول اینترنت و تبلیغات بدی و همش آنلاین باشی و تعامل کنی ک فالورات نپرن مثلا اگ چندروز آفلاین بشی هزارتا فالور انفالو میکنن اونم فالورایی ک با زحمت و تبلیغ بدست آومدن بعد واقعا خیلیا تا جنس نبینن نمیخرنش و خیلیا هم ک اصلا ب خرید آنلاین اعتماد ندارن و فکر میکنن نشستی میخوای پولشون بخوری والا اونقدر بهم توهین شد ک مجبور شدم اول جنس بفرستم بعد ک دستش رسید پول برام بریزه میگم بابل آخه مثلا ۷۰ تومن چیه ک من بخوام بخاطر ۷۰ تومن سرت کلاه بزارم میگه خب اگ روزی سر ده نفر کلا بزاری کلی سود کردی 😐😐 بخدا خیلی بعضیا بیشعورن همینا کلی باید باهاشون سر کله بزنی ک بهت اعتماد کنن
ن عزیزم خودم اوردم بیشترشو یکی دوتا هم مال پیج دوستم گذاشتم
پساگر اینجوره باید چند وقت شبانه روز وقت بذاری پیجای کودک رو لایک کنی و کامنت بذاری تا اونا هم جواب بدن و پیجت بالا بره به هزار تا که رسیدی باید تو پیجای مختلف تبلیغ کنی
طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
یبار دقیقا همیچین چیزی دوستم تو دیوار دیده بود بسته بندی بدلیجات بود ک گفت باید ۶۰تومن بدی برا ثبت نام و دستگاه اتو برای بسته بندی ک دوستم گفته بود دستگاه خودم دارم بعد طرف گفته دیگ ظرفیتمون پر شده متاسفانه و دوستم با ی شماره دیگ پیام میده و ۶۰ میریزه و کلاه برداری بوده
عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰