2777
2789
عنوان

درامد خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 36 پست
مردم از فروشگاهایی می‌خرن ک هم فروش حضوری دارن هم آنلاین ینی مغازه دارن 

یعنی میگید مغازه سودش بیشتره؟ 

اخه اونجام پول اب و برق و اجاره ی ماهانه و رفت و امد هستش 

عذر میخوام خیلی سوال میپرسم چون خودم در حال تحقیقم برای کسب و کار🥰

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم یه مدت محصولات نفیس میخواستم بفروشم نشد کنشد در اومدم بیرون  الان یه کار دیگه پیدا کردم ...

ن نفیس و لدورا و اینا بدرد نمیخوره 

کارتو ب مام معرفی کن

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
یعنی میگید مغازه سودش بیشتره؟  اخه اونجام پول اب و برق و اجاره ی ماهانه و رفت و امد هستش  ...

خب درسته اونجا اجاره داره اما دیگ خیالت راحته بالاخره یکی پیدا میشه بیاد داخل جنس بخره اما تو آنلاین شاپ باید کلی پول اینترنت و تبلیغات بدی و همش آنلاین باشی و تعامل کنی ک فالورات نپرن مثلا اگ چندروز آفلاین بشی هزارتا فالور انفالو میکنن اونم فالورایی ک با زحمت و تبلیغ بدست آومدن بعد واقعا خیلیا تا جنس نبینن نمی‌خرنش و خیلیا هم ک اصلا ب خرید آنلاین اعتماد ندارن و فکر میکنن نشستی میخوای پولشون بخوری والا اونقدر بهم توهین شد ک مجبور شدم اول جنس بفرستم بعد ک دستش رسید پول برام بریزه میگم بابل آخه مثلا ۷۰ تومن چیه ک من بخوام بخاطر ۷۰ تومن سرت کلاه بزارم میگه خب اگ روزی سر ده نفر کلا بزاری کلی سود کردی 😐😐 بخدا خیلی بعضیا بیشعورن همینا کلی باید باهاشون سر کله بزنی ک بهت اعتماد کنن

جنس رو خودت میاری یا همکاری میکنی با سایت های دیگه 

ن عزیزم خودم اوردم بیشترشو یکی دوتا هم مال پیج دوستم گذاشتم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
ن نفیس و لدورا و اینا بدرد نمیخوره  کارتو ب مام معرفی کن

نمیدونم عزیزم بشه یا نه ثبت نام کردم 

بسته بندی تخمه و اجیل و ازین چیزا هر بسته ای برات دوهزار پونصد میمونه 

من الان هشتاد هزار ریختم تاثبت نام بشم تا 20اذر برام کار بیاد خدا کنه بشه 

نمیدونم عزیزم بشه یا نه ثبت نام کردم  بسته بندی تخمه و اجیل و ازین چیزا هر بسته ای برات دوهزار ...

وای عزیزم اینام ک کلاه برداریه خواهر جان🥺🥺

ن عزیزم خودم اوردم بیشترشو یکی دوتا هم مال پیج دوستم گذاشتم

پس‌اگر اینجوره باید چند وقت شبانه روز وقت بذاری پیجای کودک رو لایک کنی و کامنت بذاری  تا اونا هم جواب بدن و پیجت بالا بره به هزار تا که رسیدی باید تو پیجای مختلف تبلیغ کنی

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

یبار دقیقا همیچین چیزی دوستم تو دیوار دیده بود بسته بندی بدلیجات بود ک گفت باید ۶۰تومن بدی برا ثبت نام و دستگاه اتو برای بسته بندی  ک دوستم گفته بود دستگاه خودم دارم بعد طرف گفته دیگ ظرفیتمون پر شده متاسفانه و دوستم با ی شماره دیگ پیام میده و ۶۰ میریزه و کلاه برداری بوده

پس‌اگر اینجوره باید چند وقت شبانه روز وقت بذاری پیجای کودک رو لایک کنی و کامنت بذاری  تا اونا ه ...

همکاری چجوریه عزیزم؟؟

یبار دقیقا همیچین چیزی دوستم تو دیوار دیده بود بسته بندی بدلیجات بود ک گفت باید ۶۰تومن بدی برا ثبت ن ...

هر کاری که بخوان واسشون پول واریز کنی کلاه برداریه بدون شک

حال متکلم از کلامش پیداست... :)