2777
2789
عنوان

چرا بیدارین💃🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یوتیوب چیا میبینی

خیلی چیزا کمپینگ دیتیلینگ ماشین موزیک ویدئو و ماشین و ...

حوصله ندارم بنویسم چون دو روز دیگه الکی الکی میترکونن هدر میره تراوشات ذهن خستم.من همون پیر پسر دو سال پیشم الان تکیده تر و فرتوت تر و تنهاتر از قبلم.قبلا صفر بودم الان منفی پنج
منم منتها قطعه لامصب میخام برم یوتوب

متخصص خیانت دیدگی؟😐

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
کمپین دیتیلینگ تا حالا نشنیدم اسمشو ولی حتما میزنم ببینم چیه؟

کمپینگ ینی کمپ کردن تو طبیعت بیشتر من زمستونارو دوست دارم جاهای برفی کانادا روسیه..دیتیلینگ هم تمیز کردن و کارواش ماشینای خیلی کثیف کلا مکانیک و فنی و تغییرات ماشینا اینارو بیشتر میبینم

حوصله ندارم بنویسم چون دو روز دیگه الکی الکی میترکونن هدر میره تراوشات ذهن خستم.من همون پیر پسر دو سال پیشم الان تکیده تر و فرتوت تر و تنهاتر از قبلم.قبلا صفر بودم الان منفی پنج
متخصص خیانت دیدگی؟😐

اره ...:)

اره ...:)

آرزدی آرامش دارم براتون....ولی خیلی دارید خودتونو اذیت میکنید...

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
عجب علایق خاصی من بیشتر فیلم میبینم 

همون رو یسری چیزا تمرکز وسواس گونه دارم مثل کارواش و تمیز کردن ماشینای کثیف به این اضافه کن انواع دوربین های شکاری و چراغ قوه های حرفه ای 😁

آرزدی آرامش دارم براتون....ولی خیلی دارید خودتونو اذیت میکنید...

ممنون دیگه عادت کردم میدونم راهی نیست خوب یادم میمونه اوایل رابطه به هر کدومشون گفتم مطمعنم توعم خیانت میکنی یادشون نمیموند اون جمله کوچیکو ولی من میدونستم میرسم به اون مرحله :)

ممنون دیگه عادت کردم میدونم راهی نیست خوب یادم میمونه اوایل رابطه به هر کدومشون گفتم مطمعنم توعم خیا ...

هعی...چی بگم...خیانت  خیلی بده میفهمم چی میگید(: