2777
2789
عنوان

چرا بیدارین💃🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 43 پست
من بسته شبانه دارم منتظر بودم فعال بشه استفاده کنم🤣

منم منتها قطعه لامصب میخام برم یوتوب

حوصله ندارم بنویسم چون دو روز دیگه الکی الکی میترکونن هدر میره تراوشات ذهن خستم.من همون پیر پسر دو سال پیشم الان تکیده تر و فرتوت تر و تنهاتر از قبلم.قبلا صفر بودم الان منفی پنج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا فرمودن نخواب منتظرم بمون کارت دارم تو واتس اپ😏

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
منم شهر غریبم اما پشیمون نیستم خیلی هم دلم تنگ میشه واسه خانوادم اما دوری و دوستدارم .... واسه این ب ...

منم اصلا پشیمون نیستم خیلی راحتم اینجا ولی خب جلوی دلتنگیم رو هم نمیتونم بگیرم

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹

یکم ظرف شستم شیرمون زیاد بود یکمشو مایه زدم ماست بشه، یکم لگوهای پسرمو جمع کردم که کارم واسه فردا کمتر باشه از پا نیفتم، الان دراز کشیدم بخوابم! منم از خانوادم دورم از قبل کرونا ندیدمشون دیگه انقد مشکلات زیاده عادت کردم بیخیال باشم

منم اصلا پشیمون نیستم خیلی راحتم اینجا ولی خب جلوی دلتنگیم رو هم نمیتونم بگیرم

خودت و سرگرم کن .کلاس برو.هنر یاد بگیر.کدوم شهری؟

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉