2777
2789

9 روز پیش با خالم در ارتباط بودم و بعد از سه روز یعنی 6 روز پیش فهمیدم مادر شوهرم کرونا داشته که البته با مادر شوهرم

مدام در ارتباطم

تا امروز خالم علایم کرونا نداشته به نظرتون اميدوار باشم از من نگرفته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال قوی نگرفته

ممکنه تا دو هفته بعد خودشو نشون بده ولی این احتمال کمه بیشتر مواقع سه تا پنج روز بعد خودشو نشون میده

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت ما را غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
مطمین هستید

من خودم کرونا داشتم روز سومش بود فهمیدم واسه. خوانوادم غذا گذاشتم با مریضیم میوه بردم هیچکدوم نگرفته در صورت گرفتن سه الی. چهار روزه حداقل یکی از علائمش. ابریزش. بینی هستش

🫱🏽‍🫲🏻be yourself
الهی  خدا زودی خوبتون کنه  لعنت به کرونا  مایعات فراوان بخور

ممنون عزیزم

مادر شوهرم واکسن نزد و اومد چند روز خونمون الان هم خیلی راحت میگه پیش اومده دیگه 

مگه برا بقیه پیش نمیاد

من خودم کرونا داشتم روز سومش بود فهمیدم واسه. خوانوادم غذا گذاشتم با مریضیم میوه بردم هیچکدوم نگرفته ...

ممنون عزیزم 

بازم استرس داشتم

خالم فقط منو تو شهر غریب داره