2777
2789

۴ ساله ازدواج کردم دوبار باردار شدم سقط شدن از سقطم یسال ونیم میگذره بازم هیچ امشب کلا خل شدم دراز کشیدم پیش شوهرم میگم کاشکی میموند و الان بهونه میگرفت و جاش وسط منو باباشه یا تصور میکنم رو سینه باباش خوابه یا کنار این روزا شده کارم تصوره بخدا دست خودم نیست امروز داشتم لباسارو مرتب میکردم و به تخت نگا میکردم و میگم اخ مامان قربونت بره نازنینم خوشگلم مث دیونه هام یا به شوهرم نگاه میکنم و میگم ببخشی اگه نذاشتم حس پدری رو حس کنی یا نکنه باید تا اخرش نتونم بابات کنم با کلی گریه از پیش شوهرم پاشدم اومدم پذیرایی نشستم نمیدونم چکار کنم نمیدونم 

دوستم بعد از چهار بار سقط 

الان شکر خدا بارداره  و نزدیک ماه پنجمه 

عزیزم نی نی شما هم درست در زمانی که خداوند مقرر کرده به دنیا میاد إن شاالله 

هدیه صلوات و نذر صلوات به آیت اله بهجت عالیه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس بهش ۴کر میکنی خب بشینید جفتتون خودتون ت۳ویت کنید دلیل سقط ببین چی بود دهانه رحمتو چک کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

مطمئن باش باردار میشی فقط بهش فک نکن خودتو سرگرم کن ، دقیقا ماهی که کلاس ثبت نام کردم حامله شدم چون اصلا اصلا بهش فکر نمیکردم 

برات صلوات میفرستم عزیزم 

از دیده برون مَشو ڪه نوری / وز سینه جدا مَشو ڪه جانی :))♥️✨🌱🌼 ❣خدا جونم عاشقتم ❣

از خدا بخواه نه با گریه نه با افسردگی نه با خشم فقط با قلب صاف و امید به خدا از خودش بخواه مطمین باش میده کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو حتما بخون

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔

من سه ماه باردار نشدم بعد باردار شدج بنا به دلایلی سقط شد دوسال لاردار نشدم با ای وی اف نشد بعد یهو شد اون ماه به سوهرم گفتم بعد عید بچه بیاریم دیگه الان نمی خوام با یه بار سد اینم بگم اقدام یکی دوبا  کافیه من سر اولی یه بار بود سر دوی یه بار بود تخمک گذاری خیلی مهمه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

عزیزم حتما بچه دار میشی تو نازا نیستی سقط داشتی منم داشتم ولی الان ۴تا دارم نوه دارم .

خیلی هم طبیعیه این حالت ولی یعنی چی به شوهرم میگم نذاشتم بابا بشی دیگه نگو روخودت عیب نذار 

حتما زایمان بعدی بچه دارم میشی مردتو نسبت به خودت حساس نکن بگه زنم عیب داره .

دکترخوب استراحت دوران بارداری وازهمه مهمتر توکل بخدا وزیارت عاشورا یادت نره .

دعات میکنم عزیزم 

عزیزم انشاالله به مراد دلت برسی نی نی تو  بغل بگیری اما قبل از هر چیزی نیباییییییییییید امید تو از دست بدی که شوهرتم افسرده میکنی اینجوری پیش بری اونم فردا پرو میشه همه چیت میندازه گردنت خودش و می کشه کنار چون دیدم بهت میگم  

ناراحت نباش عزیزم انشالله مامان میشی دکتر رفتی مشکلتون چیه دنبال درمان نرفتی

رفتم میگه مشکلی نداری شوهرمم عمل واریکوسل انجام داد جوابو اورد خیلی خوبه ولی نمیشه