2777
2789
عنوان

بیاید یه مورد اورژانسیه

97 بازدید | 8 پست

سلام یه دانش آموزی دارم یه سری رفتارای عجیب داره فوق العاده استرسیه

بعد تقریبا اکثر کلاس از دستش شاکی هستن و میگن که ایشون بهشون مرتب پیام میده و مزاحمت ایجاد میکنه بلاکشم میکنن مجدد با شماره ی دیگه ای ازشون میخواد که از بلاکی درشون بیاره می بندتشون به زنگ و فلان

اصلا محبوب نیست یه دوست نداره، نوجوون هم هست

خیلی نگرانشم خوابم نمی‌بره، امروز با مادرش حرف زدم حس کردم تو خونه تنش زیاد داره و خیلی تحت فشار و از سر همین ترس و استرس مدام دروغ میگه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مادرش خواستم رابطش رو با دخترش صمیمی تر کنه و کمتر بهش فشار بیاره، باهم برن پیش مشاور

اما مطمئن نیستم که توصیه ام عملی بشه 

قطعا یک مشکلی داره بشین تنها باهاش حرف بزن دوستانه اگر هم جنسته باهاش بیرون قرار بزار اگر هم نه داخل مدرسه بدون اینکه بچه های دیگه بفهمند اولش انکار میکنه اما بعد مشکلشو میگه که چیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
تو دوستش شو  یه معلمم میتونه دوست باشه

امروز کمی باهاش حرف زدم بهش گفتم به نظرت همه ی کلاس منو دوست دارن؟ 

شاید نداشته باشن من برام اهمیتی نداره، من کاری رو انجام میدم که فکر میکنم درسته، شما هم یه دوست درست حسابی داشته باش با اون معاشرت کن نه اینکه دنبال این باشی که همه دوست داشته باشن

مدرسه مشاور داره؟ بفرست پیشش یا این که خودت یه راه ارتباطی با این دانش آموز جور کن کاری کن بهت اعتما ...

نداره متاسفانه، ارجاع‌ دادم به مشاور آموزش پرورش، ولی خانواده شلوغی داره مطمئن نیستم پیگیری کنن

قطعا یک مشکلی داره بشین تنها باهاش حرف بزن دوستانه اگر هم جنسته باهاش بیرون قرار بزار اگر هم نه داخل ...

آره تو برنامم هست، از دهن مادره یه کلام در رف که منو گدرش دعوا می‌کنیم بعد جمعش کرد، تنبیه بدنی میشه انگار و خیلی استرسیه به طوری که بیشتر از چند جمله باهاش حرف میزنی گریه میکنه روحیه اش خیلی شکننده است 

روزی چند دقیقه میخوام براش تنها وقت بذارم