2777
2789
عنوان

ثواب کردیم کباب شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10357 بازدید | 236 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ تاچطور مگه؟

وا چه ربطی داره عزیزم هرکسی یه مدل زندگی میکنه 

شاید بنظر شما ولخرجی باشه ولی اونا سبک زندگی شون اینجوریه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
متاهلم خونه از من و شوهرمه

بندازش بیرون عامو

فکر کردم برا باباته

حالا شوهرت ۶ سال خونه رو بده به داداشش جرش میذی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اصلا موندم چطور راضی شدی بری زیر منت شوهرت خیلی جدی بگو خونه رو می خوامبرید .اکه گفت برای جی بگو می ...

خیلی اشتباه کردم

توی اون تایم فکر کردم دارم کار درستی میکنم

داداشم بیکار شده بود و تازه بچه دار شده بودن

ما هم گفتیم بیان بشینن طبقه بالا تا کمی جمع و جور کنن خودشون رو

هردو فوت کردند عزیزم😔

خدا خیر همسرت رو بده.خیلی آقایی کرده و بعنوان برادر دست برادر شما رو گرفته.

برادرتون از ملک شما بلند بشه! رفت و آمدش رو با شما قطع میکنه.(شما دشمن خونی ش میشید متاسفانه!!!).

اونم دلش سوخت واسشونولی الان اونم صداش درومده دیگهمیگه بریم جای بهتر

اسی شما هم مثل داداشت سو استفاده گری و از خوبی همسرت سو استفاده کردی و خونه ایی که مال خودت وهمسرته دادی به داداشت پس به داداشت خرده نگیر اونم مثل خودته ببخش که صریح گفتم چون واقعا از خوبی همسرت سواستفاده کردی

خیلی اشتباه کردمتوی اون تایم فکر کردم دارم کار درستی میکنمداداشم بیکار شده بود و تازه بچه دار شده بو ...

اشتباه از شما نیس عزیزم.‌اونا باید به فکر میبودن و پس انداز میکردن میرفتن. نه که کنگر بخورن لنگر بندازن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بنظرم ب پدر مادر یا خواهری برادری کسی بگو که دیگه خونمون رو میخام خودتون مستقیم نگید تا کدورت بوجود ...

پدرومادرم فوت کردن

بقیه هم دخالتی نمیکنن

فقط من حمایتشون کردم چوبشم خوردم

واااا این چه کاری بود کردی 

حداقل دلت برا برادذت سوخت همون اول زمان میزاشتی 

مصن میگفتی یسال مفتی !

الانم دیر نشده ، خیلی محترمانه بگو نیاز دارم بیاین قرارداد ببندیم 

والا شوهرتم خوب صبوری کرده تا الان چیزی نگفته ، ۶ سال اجاره و پیش بگیری واقعا زندگیتو جلوتر میندازه 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️