2777
2789

نمیدونم..شیرخشک آپتامیل بخر عالیه..برای وزن گیری نوزاد عالی..

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نوزاد یه ماهه چند درجه شیرخشک باید داد ؟ من سه درجه میدم میگن زیاده

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
برای نوزاد یه ماهه چند درجه شیرخشک باید داد ؟ من سه درجه میدم میگن زیاده

اگه بچت میخوره که عالیه...به حرف کسی توجه نکن..منم ۳۰ تا میدادم

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
اگه بچت میخوره که عالیه...به حرف کسی توجه نکن..منم ۳۰ تا میدادم

ببخشید من تجربه ندارم 

هر چند ساعت چند درجه بدم به نوزادم؟؟ ۳۰ روزه هس

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
ببخشید من تجربه ندارم  هر چند ساعت چند درجه بدم به نوزادم؟؟ ۳۰ روزه هس

من هر دو ساعت میدادم بهش..اللته کمی هم اضافه می آورد...اگه خواب بود بیدارش میکردم شیر میدادم بهش..یکمی تپلی شد😊 بستگی داره چقدر میخوره شیر...بچه ها همه مثل هم نیستن...فقط مهم اینه که هر دو ساعت بهش شیر بدی که افت قند نداشته باشه...اول ۳۰ تا درست کن(یعنی همون ۳ درجه)  ببین چقدر میخوره یا چقدر اضافه میاره...مثلا اگه یه خطش رو اضافه آورد دفعات بعدی ۲ تا خط بزن براش...اینم بگم بچه ها با رشدشون مصرف شیرشونم میره بالا......

مثلا الان به اندازه ۳ خط بهش شیر دادی اگه دیدی هنوزم تمایل به شیر خوردن داره و هی دهنش رو باز میکنه یا وقتی شیرش تموم میشه گریه میکنه یعنی هنوز به شیر نیاز داره..یه خط دیگه براش بزن و وقتی خورد حتماااا آروغش رو بگیر