2777
2789

چونه خمیرش ۳۰۰ گرم

حوصله ندارم بنویسم چون دو روز دیگه الکی الکی میترکونن هدر میره تراوشات ذهن خستم.من همون پیر پسر دو سال پیشم الان تکیده تر و فرتوت تر و تنهاتر از قبلم.قبلا صفر بودم الان منفی پنج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه چونه نه 

خب همون میپزه سبکتر میشه حالا ۲۰۰ یا یکم کمتر بیشتر خیلی مهم نیستا

حوصله ندارم بنویسم چون دو روز دیگه الکی الکی میترکونن هدر میره تراوشات ذهن خستم.من همون پیر پسر دو سال پیشم الان تکیده تر و فرتوت تر و تنهاتر از قبلم.قبلا صفر بودم الان منفی پنج
یدونه چونه نون مگه فقط یه نون میشه 😐

نه زاد و ولد میکنه ده تا میشه :/ یه چونه رو باز میکنن میزنن توی تنور دیگه خدااا

نه زاد و ولد میکنه ده تا میشه :/ یه چونه رو باز میکنن میزنن توی تنور دیگه خدااا

یاعلی اینجور که تو میگی پس یه نون 1000 کالری داره یه نون بخوری حق نداری کل روز چیزی بخوری😐

کاربری دست دو نفر می‌باشد.

یاعلی اینجور که تو میگی پس یه نون 1000 کالری داره یه نون بخوری حق نداری کل روز چیزی بخوری😐

دیگه من شاطرم ازینچیزا سر در نمیارم تخصصم چونه ست