2777
2789
عنوان

این گوشواره الناز گلرخ + عکـس

400 بازدید | 17 پست

بچه ها از این گوشواره ها ندیدید تو پیجی یا سایتی .و.. خیلی به دلم نشسته مدلش 😍😍😍 

البته صدرصد خیلی گروووونه 😂

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی داغانه که

واقعا؟

گوشواره رو میگی 

اتفاقاً نمی‌دانم چرا من عاشقش شدم یه شیکی خاصی داره مدلش و پر بودن خیلی جذبم کرده 😅😅

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 
واقعا؟ گوشواره رو میگی  اتفاقاً نمی‌دانم چرا من عاشقش شدم یه شیکی خاصی داره مدلش و پر بودن خی ...

آره افتضاحه 

البته گلرخم داغونه 😂😂 

ولی خدایی مفتم بدن این گوشوارو نمیندازم

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
قضیه این یو دونت نو می چیه همه میگن؟!🤔😅

الناز گلرخ و حمید وفایی فک کنم یه اهنگ خوندن دوسال پیش انقدر چرت بود و انگلیسیشون داغون بود کلی سوژه شدن

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
الناز گلرخ و حمید وفایی فک کنم یه اهنگ خوندن دوسال پیش انقدر چرت بود و انگلیسیشون داغون بود کلی سوژه ...

آها 😂😂