2777
2789
عنوان

کیا الان سرکار اند👩‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر کار هستم عزیزم

و به راحتی می تونم مدیریت کارم رو داشته باشم و توی سایت هم باشم 

چون واقعن گاهی حس خیلی خوبی می گیرم از اینجا 

حتی با گذاشتن یه کامنت و یا خوندن یه کامنت دیگه 

کلی تنش ازم کم می شه و آروم می شم

توی اداره دولتی شاغلم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چرا یکی مثل من با این از ۷صبح اومدم سرکار ولی بازم وقت پیدا کنم میام سر میزنم 

اعتیاده خواهر جان اعتیاد به نی نی سایت😅

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
من سر کار هستم عزیزم و به راحتی می تونم مدیریت کارم رو داشته باشم و توی سایت هم باشم  چون واق ...

به به 😍😍

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

از قبل ۷پسرم بیدار شد منم بیدار کرد شغل شریف خانه داریو مادری با هزار تا کار ریخته شده بدون حقوق

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اونی ک سرکارباشه اصلااینجانمیاد

من سرکارم ولی اومدم اینجا😐

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
یعنی اینقدسایت برات مهمه ک سرکارم ک باشی بایدبیای😐

چه ربطی داره به مهم بودن

آدم سر کار یه تایمایی خالیه ، میاد یه سری میزنه و گشتی میزنه

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
ربطی به مهم بودن یا نبودن نداره .شرکت بابام هستم 

باشه😂😂😂🙌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔