2777
2789
عنوان

چطوری با بچه هام رفتار کنم

182 بازدید | 6 پست

من یه پسر ۲ ساله دارم

و

یه نی نی که ۶ هفته دیگه به دنیا میاد

ولی واقعیتش

هیچی از بچه بزرگ کردن نمیدونم

و از این جهل خودم میترسم

چطوری آگاهیم را بالا ببرم

لطف راهنماییم کنید

کتاب بخون

کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم

کتاب مادرکافی

کلی کتاب در این زمینه هست

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه سخت نگیر 

دوم صبور باش 

تویی که داری مادر بچه ی دوم میشی پس تواناییش رو داشتی و خدا بهت داده 

و اینکه خودت یاد میگیری و تجربه کسب میکنی ، در رابطه با تربیت هم نه سهل بگیر نه سخت ، بزرگترین الگوی تربیتی بچه همین پدر و مادرها هستن ، چون بچه ها پاک به دنیا میان مثل یه فلش خالی میمونن و ما هستیم که با محتوای خوب پر کنیم یا بد و ..‌.

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

کتابو که گفتن 

پیج محیاسادات منصوریان هم فالو کن مطالب والدگریشو بخون 

مشاور و تسهیلگر کودک هستن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد