2777
2789
عنوان

باردارم کلی خودمو کتک زدم تورو خدا بیاین بچه ها 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 117 پست

اشتباه كردي زدي 

خودتو ميگم وگرنه شوهرت حقش بود خوب كردي زدي بايد بيشترم ميزديش :/😐

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
سونو که بده حتما. مگه تو شکمت زدی؟ 

نه تو صورتم زدم فقط

اما از ساعت ۱۲ تا الان شتید باروت نشه فقط دارم گریه میکنم

اینقد زدم تو صورتم که زیر چشام  زخم و خون مرده شده نمیتونم برم سرکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش ک اروم شد کلی به خودش فحش داد کلی گریه کرد من خیلی دلم ازش شکسته خیلی

نترس عزیزم 

اصن الان یکم گلاب باشربت درست کن شیرین باشه بخور بخواب به پهلوی چپت ببین تکون میخوره

انشاالله چیزی نیست نترس

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

چرا خودتو زدی ن واقعا چرا

چرا ب اون جنین مظلوم تو شکمت فک نکردی خدا قهرش میگیره نکن

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
بعدش ک اروم شد کلی به خودش فحش داد کلی گریه کرد من خیلی دلم ازش شکسته خیلی

فحش داد ك داد با حرف ك كار درست نميشه 

عمل كنه و  اذيت نكنه 😐

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

الهی عزیزم چرا اینجوری کردی

بخدا اعصابم بهم ریخت من خودمم باردارم

به بچه ات رحم کن

حالا شوهرت هر غلطی هم کرده باشه خونه رو که آتیش نزده با خودت اینجوری کردی

فردا که حالش سرجا اومد مجبور میکردی خودش تمیز کنه؛تو میذاشتی میرفتی خونه یکی تا حالش خوب بشه

به بچه ات رحم کن؛بخدا این نعمته؛همین بارداری و بچه دار شدن قسمت هر کسی نمیشه مراقب باش

نه تو صورتم زدم فقط اما از ساعت ۱۲ تا الان شتید باروت نشه فقط دارم گریه میکنم اینقد زدم تو صورتم ک ...

نترس چیزی نیست پس

نکن اینجوری بااعصاب خودتو بچت

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
نه تو صورتم زدم فقط اما از ساعت ۱۲ تا الان شتید باروت نشه فقط دارم گریه میکنم اینقد زدم تو صورتم ک ...

عزیزم😥استرس برات اصلا خوب نیست چرا خودتو زدی میگرفتی اونو میزدی تا میخورد😬

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

میدونستی شوهرت عرق خوره و باهاش ادامه دادی تازه باردارم شدی ازش؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم غصه نخور اول فکر روح و روان خودت باش پاشو اگه میتونی یه دوش بگیر یه چیزی بخور و بخواب فردا هم اولین کاری که کردی برو دکتر واسه نی نی انشاالله که سالمه

این نه ماه خیییلی مراقب خودت باش 

دست به خونه هم نزن بزار شوهرت که حواسش اومد خودش گندکاریشو جمع کنه

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》

دختر جان صبور با‌ نمیخوام سرزنش کنم ولی تو که اخلاق همسرت ميدونستي لابد کنار اومدی باهاش که ازش بچه دار شدی اومدم اینو بگم پس فردا اون بچه دنیا بیاد از این خودزنی ها جلوش کنی روحش نابود میشه حالا که بدنیاش میاری لطفا به خودت مسلط باش و تمرین صبوری کن