الان 32 سالم هست پس کی خونه دار میشم اخه مردم چطور پول جمع میکنن😭😭😭😭😭اخه چرا چرا چرا.... چرا باید حسرت زندگی مردم و بخوریم 😢😢😢😢😢😢خدایا اخه چرا مگه ما چ گناهی کردیم... خونه ها مردم و نگاه مارو نگاه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نمیدونم عزیزم فقط این و میدونم که سلامتی بزرگترین نعمت هست خدا کنه هیچ وقت پات به دکترها باز نشه من یک سال ونیم شوهرم درگیر سرطان و شیمی درمانی بود الان سه ماه شیمی درمانی تموم شده اما خب پروسه درمان ادامه ذاره و تمام شیره جونش کشیده شده دیگه توان کار مثل قبل نداره
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همیشه پایین تر از خودتو ببین خودتو با اونا مقایسه کن ایشالا تا قبل عید خونه ی رویایی خ ...
یعنی چی خواهر پایین تر از خودتو نگاه کن خونه ی چیز عادیه توی کشورای دیگه اونم برای کسی که از صبح تا شب در حال تلاش و از خوردو خراکو پوشاکش میزنه تا بتونه ی سقفی برای بالا سرش جور کنه بعد اونوقت اینجا ما هرچی میدوییم بازم عقبیم مگه ما جونا چه گناهی کردیم من زندگیم داره می پاچه بخاتر این مساعل