2777
2789
عنوان

اخه این دنیای لعنتی چرا عدالت نداره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست
ممنون ابجی ولی باکدوم پول ی قرون نداریم 

والا مشکلات این دنیا تمومی نداره 

دیگه وقت نمیکنیم به موضوع عدالت فکر کنیم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه مگه میشه ادم دلش نخاد بچم چی؟ بچم دل نداره

نمیدونم عزیزم فقط این و میدونم که سلامتی بزرگترین نعمت هست خدا کنه هیچ وقت پات به دکترها باز نشه من یک سال ونیم شوهرم درگیر سرطان و شیمی درمانی بود الان سه ماه شیمی درمانی تموم شده اما خب پروسه درمان ادامه ذاره و تمام شیره جونش کشیده شده دیگه توان کار مثل قبل نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نمیدونم عزیزم فقط این و میدونم که سلامتی بزرگترین نعمت هست خدا کنه هیچ وقت پات به دکترها باز نشه من ...

اره عزیزم خدا اول سلامتی بعد باقی چیزها.... از خدا میخام ب آبروی امام حسین شوهرتو شفا بده ب بچه هاش ببخشه ❤️

نمیدونم عزیزم فقط این و میدونم که سلامتی بزرگترین نعمت هست خدا کنه هیچ وقت پات به دکترها باز نشه من ...

درسته 

واقعا آدم سلامتی داشته باشه بقیش به دست میاد 

خداروشکر حال همسرتون بهتر شده ❤ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بخدا کارم شده گریه من حتی مبل ندارم تو خونم 

الهی تنت سلامت باشه 

ان شاء الله خدا بهت کمک کنه 

گریه نداره که،  خیلی ها هستن مبل ندارن با گریه فقط خودت اذیت و بیمار میکنی دور از جونت 

اره عزیزم خدا اول سلامتی بعد باقی چیزها.... از خدا میخام ب آبروی امام حسین شوهرتو شفا بده ب بچه هاش ...

ممنونم عزیزم انشاالله 💕 

همیشه پایین تر از خودتو ببین  خودتو با اونا مقایسه کن  ایشالا تا قبل عید خونه ی رویایی خ ...

یعنی چی خواهر پایین تر از خودتو نگاه کن خونه ی چیز عادیه توی کشورای دیگه اونم برای کسی که از صبح تا شب در حال تلاش و از خوردو خراکو پوشاکش میزنه تا بتونه ی سقفی برای بالا سرش جور کنه بعد اونوقت اینجا ما هرچی میدوییم بازم عقبیم مگه ما جونا چه گناهی کردیم من زندگیم داره می پاچه بخاتر این مساعل

فقط میدونم اگه خدا بخاد میشه ولی دریغ از ی هزاری پس انداز

استغفار زیاد داشته باشه

وتقوی بیشتر کن

ایه قران خلف وعده نمیکنه

سوره نوح ایه استغفارش رو سرچ کن

ببین درمورد استغفار چی میگه

من سی هزار استغفار برداشتم 

مشکل مالی حل شد اون زمان

درسته  واقعا آدم سلامتی داشته باشه بقیش به دست میاد  خداروشکر حال همسرتون بهتر شده ❤&nbs ...

ممنونم دوست عزیزم فعلا بنده خدا ده روزی هست پدرش از دست داد حال روحیش خرابه 😔

اخه یکم فک کن ابجی همه ماها می‌میریم ی روزی ولی با ی تفاوت...... بعضیا زندگی کردن.... ولی ماها نه فق ...

میفهممت ولی کاری ازم ساخته نیست ...

دنیا همچنان به بی عدالتیش ادامه میده مجبوریم بجنگیم باهاش

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
الهی تنت سلامت باشه  ان شاء الله خدا بهت کمک کنه  گریه نداره که،  خیلی ها هستن مبل ...

اره گلم غصه ک میخورم فقط قلبم ب درد میگیره.... مرسی ابجی... گاهی آدم کم میاره وگرن همش دست خداست بد از بدتر زیاد