2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟خیلی دلم گرفته🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 49 پست
چقد مظلومی.ادم باید یه مقدار جنم هم نشون بده هر غربتی از راه رسید عقده هاشو سر آدم خالی نکنه

میدونی اینایی که کهنه کارن محیط کارو از خودشون میدونن یه تازه کار که میاد اذیتش میگنن تا تحت سلطه خودشون باشه فقط چشم قربان بگه بهش

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم‌ میگفتن ترامادول هم بفروش گفتم‌نمیتونم وجدانم اجازه نمیده همه چی بدون نسخه میفروختن 

شما کار غلطی نکردی . اونا عوضین 

خواهر منم تو داروخانه کار می کرد . خر حمالیش مال خواهر من بود به به چه چهش مال همکارش اینم بی زبون . حقشو خوردن خواهرمم ول کرد کارشو جای دیگه کار گیر آورد ولی راهش دور بود نرفت

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
میدونی اینایی که کهنه کارن محیط کارو از خودشون میدونن یه تازه کار که میاد اذیتش میگنن تا تحت سلطه خو ...

کاملا درست

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
میدونی اینایی که کهنه کارن محیط کارو از خودشون میدونن یه تازه کار که میاد اذیتش میگنن تا تحت سلطه خو ...

نه یه قلتی میکردن تو داروخونه که منو‌ نخواستن میگم که دارو بدون نسخه میفروختن دکتر گفت خودم اجازه اش رو دادم

نه یه قلتی میکردن تو داروخونه که منو‌ نخواستن میگم که دارو بدون نسخه میفروختن دکتر گفت خودم اجازه اش ...

چی بگم عزیزم همون بهتر که اومدی بیرون،انشالله به زودی یه کار عالی پیدا کنی

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

من بودم حتما گزارش میدادم که دارو بدون نسخه میفروشن.  تا در داروخونه رو نمیبستم  ول نمیکردم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
بزن برو یه کار دیگ که پیشنهاد داشتی راه بیشتر بهتر از سوهان روحه

اره فقط از این میسوزم‌که کارمو ول کردم کارم چه خوب بود فقط به خاطر نزدیکی راه همچین قلتی کردم خیلی هم دستم تنگه