2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟خیلی دلم گرفته🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم گفت ها تو خودت سر خود به بچه ها اینو میدی گفتم من ندادم گفت من امروز از شر تو راحت میشم 

میگفتی خوبه که( استغفرالله )تو خدا نیستی بدبخت عقده ای

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲

بعد گفت از شرت راحت میشم البته خیلی بدون نسخه میفروخت من گفتم نکن این مارو گناهه دکتر اومدگفت این نمیزاره من داروبفروشم دکتر هم گفت تو کارشون دخالت نکن منم ناراحت شدم و چیزی نگفتم برداشته بود زنگ زده بود به مسئول فنی کلی دروغ پشتم گفته بود 

اخراجم کردن

نا امید نشو سابقه کار پیدا کردی بگرد دنبال یه جای خوب من میدونم تو میتونی یه جای عالی تا هفته ایند کار پیدا کنی با شرایط عالی

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

چقد مظلومی.ادم باید یه مقدار جنم هم نشون بده هر غربتی از راه رسید عقده هاشو سر آدم خالی نکنه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

گلم ولش کن اون پیرزنه هم یجایی بد جور پس میده که این همه تهمت بهت زده،الان نسخه خانیت خوبه یا برگرد همون داروخونه که کارآموزی رفتی یا یه داروخانه دیگه نزدیک  خونت  پیدا کن،،اکثرا داروخانه ها همیشه نیرو میخان

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
چقد مظلومی.ادم باید یه مقدار جنم هم نشون بده هر غربتی از راه رسید عقده هاشو سر آدم خالی نکنه

بهم‌ میگفتن ترامادول هم بفروش گفتم‌نمیتونم وجدانم اجازه نمیده همه چی بدون نسخه میفروختن 

گلم ولش کن اون پیرزنه هم یجایی بد جور پس میده که این همه تهمت بهت زده،الان نسخه خانیت خوبه یا برگرد ...

رفتم اونجا تا نیرو گرفتن تاپیک قبلیم رو بخونی متوجه میشی که بهم کلی تهمت زدن 

نمیشه بری همون داروخونه ای که بهت گفت بمون؟؟

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤