2777
2789
عنوان

بنظرتون دختر میتونه

177 بازدید | 18 پست

سوال درباره یه دختر ۲۵ساله ازاشناهامونه مجرده ودوس داره یه شهر دیگه زندگی کنه ولی محل زندگیشو دوس نداره بگفته خودش سرمایه هم حدود ۷۰۰میلیون داره بنظرتون اگه بره شهر دیگه واسه کار وزندگی ممکنه پدرش وخونوادش بیان پیداش کنن وبرش گردونن ؟ازنظر حقوقی امکانپذیره ؟ممکنه پلیس واینا بتونن اینو برگردونن ؟چون واقعا دوس داره واسه شغل وازادی بره جای دیگه پدرش وخونوادشم نمیزارن جایی بره اخه جرات نداره سرمایشم همون ۷۰۰تومنه 

خدایا داده ونداده ات راشکر

خب کافیه شکایت کنن بعنوان دختر فراری پیداش میکنن تحویل خانواده میدن.

پیدا کردنش هم کار سه سوته. هرکاری بخواد کنه بابد کد ملیش ثبت شه و فوری پیداش میکنن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آدم باآدم فرق میکنه

من که نمیتونم مستقل زندگی کنم

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کافیه شکایت کنن بعنوان دختر فراری پیداش میکنن تحویل خانواده میدن. پیدا کردنش هم کار سه سوته. هرک ...

😂😂😂😂😂💔عجب 

ن عزیزم همچین چیزی وجود نداره 

لفظ دختر فراری اصلا درست نیس 

اتفاقا همچین دخترایی تک هستن ک از پس خودشون برمیان و گلیم خودشونو از آب میکشن بیرون

[QUOTE=218081197]از نظر قانونی نمیتونن کاری کنن جز پرونده روانی و...‌  اینم درنظر بگیره اینطور رفتنی ابرو خانوا ...[/QUOبالا یه کاربر نوشته بعنوان دختر فراری میکیرنش بخون یلحظه اونو 🤔

خدایا داده ونداده ات راشکر
ن بابا دیگ از سن قانونی گذشته و حق انتخاب داره فک نمیکنم کسی بتونه مجبور ب برگشتش کنه

سن قانونی یعنی بعنوان شهروند بزرگسال هستش و زیر سن قانونی بچه س. اما از اونجایی که دختر تا مجرده پدرش قیمش هست و حتی برای ازدواج هم نیاز به اجازه پدر داره، پدر میتونی از راه قانونی اقدام کنه

حتی میتونه ممنوع الخروجش کنه 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

😂😂😂😂😂💔عجب  ن عزیزم همچین چیزی وجود نداره  لفظ دختر فراری اصلا درست نیس  اتفا ...

بله من خودم تو شهر  دیگه خارج از تهران حسب شرایط دوسال زندگی کردم، دوستم ۵ سال تهران بوده و خانواده ش شهر دیگه. اما با اطلاع خانواده. تا زمانیکه دختر مجرد هست پدر میتونه مانع بشه.

این کارو نکنی بهتره 

برای خودت و خانوادت بار روانی  داره

تا۳۰صبر کن اگه مجرد بودی  بعد

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   

ن گلم اینجا هرچی بپرسی اطلاعات اشتباه میدن 

اکثرا بی سوادن!

بعد ۱۸ سالگی  طرف میتونه خونه مستقل داشته باشه و جایی غیر از خونه پدر مادرش زندگی کنه رضایت پدر مادر و .... هم نمیخاد 

اگرم بخاد بحث پلیس بازی و ....بشه توسط شورای حل اختلافی چیزیه ک بازم قانونا نمیتونن کاری انجام بدن

اصلا قانون رو یه لحظه بیخیال 

اول میتونن برن بگن گم شده 

بعد خیلی زود گیرش میارن 

بعدم بدون شکایت هیچکس بلکه با کتک و این داستانا میارنش

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
بله من خودم تو شهر  دیگه خارج از تهران حسب شرایط دوسال زندگی کردم، دوستم ۵ سال تهران بوده و خان ...

عزیزم ...چرا مووجه حرفم نمیشی؟!؟؟!

نخیر نمیتونه مانع بشه از نظر قانون !