2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

507 بازدید | 33 پست

الان بی بی چک زدم مثبت شد😫

ناخواسته بود.من آمادگیش رو ندارم.یه بچه کوچیک دارم که دو سالش نشده

وقتی دیدم مثبت شد دست و پاهام شل شد اصلا

کسی تجربشو داره؟چیکار کنم حالا😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شالله خدا کمکت کنه با هم بزرگ میشن سخته ولی بعدش با هم خیلی اخت میشن دوست من همین شد البته بچه اش ۶ ماهشه بود دوباره باردار شد اولش ناراحت بود ولی الان خیلی راضیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به سقط فک کردم همون.ولی از گناهشم میترسم😭😭😭

نه نکن نگهش دار گناهه مطمئن باش خدا صلاحت رو بهتر میدونه من خودم یه پسر ۱۵ ماهه دارم حالت رو میفهمم سخته ولی اگر جای شما بودم قطعا نگه می‌داشتم چون خواست خدا بوده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تا دو ماه که گناه نداره بابا کی گفته / حالا خودت داغون بشی بهتره

چطور دلت میاد اینو بگی اون درسته کوچیکه ولی بچشه چطور میتونی از کشتن یه انسان کوچولو حرف بزنی

دختر. اولم یکسالش بود. فهمیدم باردارم به سختی نگهش داشتم دومی دنیا اومد یکسال و. نه ماهش بود اولی

دختر دومم یکسالش بود دوباره حامله شدم با قرص اونم

سقط کردم با شرایط سختتت

۷ سال میگذرهو من هنوز ناراحتم

بماند ماشینمون چپ شد و خدا لطف کرد بهمون زنده موندیم

نگهش دار ،یجوری عاشقش میشی که خودتم باورت نمیشه

چطور دلت میاد اینو بگی اون درسته کوچیکه ولی بچشه چطور میتونی از کشتن یه انسان کوچولو حرف بزنی

بابا بحث کشتن نیست بچه تا دو ماه طوری نیست سقطش جایزه بعدشم واجب تر از بچه خوده مادر چون باید سالم باشه برا خانوادش وقتی شرایط محیا نباشه بچه رو هم بدبخت کردی تو این وضعیت 

بابا بحث کشتن نیست بچه تا دو ماه طوری نیست سقطش جایزه بعدشم واجب تر از بچه خوده مادر چون باید سالم ب ...

کی گفته جایزه آخه اون در صورتیه که برای مادر خطر جانی داشته باشه 

بعدم مادر اگر به خودش برسه و ویتامین های بدنش رو تامین کنه سلامتی اش به خطر نمیفته 

با یه دکتر خوب مشورت کنه قشنگ راهنمایی اش میکنه