سلام من امروز ی دستگاه یو وی خریدم چون میخام کلاس برم دستگاه رو چند بار پشت سر هم روی 60 s تنظیم کردم چند دقیقه همینجوری دستمو گذاشتم توش دستمو سوزوند میخاستم ببینم این عادیه یا نع؟ البته اولش خنک بود. تو رو خدا جوابمو بدید اگه خرابه برم تعویضش کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
بعضی وقتا مشتری دستش میبره داخل دستگاه ناخن میسوزه باید چند ثانیه دوباره بیرون نگه دار اندازه پنج ثانیه
خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست