هیچیم نشد فقط گیج و منگم اصلا حال حرف زدنم ندارم انقد از زنگی سیرم تا حالا چن بار اینجوری خوردم نمیدونم چرا چیزیم نمیشه ولی دفعه اول تا دم مرگ رفتم نمیدونم چرا دیگه هیچیم نمبشه؟
[QUOTE=218021494]هرجور دوس داری فکر کن.... من مثل شما نصیحت بلد نیستم [/QUOTEخواهره من نصیحت بلد نیستی حداقل راهنمایی به خودکشی نکن ..هرکاری انجام بده و بخودش آسیب بزنه شما توی گناهش شریکی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=218021746]منم دفعه اول معدمو شستشو دادن بعد چن روز به هوش اومدم تا حالا بیشتر از ۱۰ بار خودکشی کردم بیزارم از ...[/QU مشکلت چیه ..چرا خودکشی میکنی
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
[QUOTE=218021746]منم دفعه اول معدمو شستشو دادن بعد چن روز به هوش اومدم تا حالا بیشتر از ۱۰ بار خودکش ...
از تحقیر شدن بدم میاد ازینکه کسی منو نفهم حساب کنه ازینکه شوهرم باهاش حرف میزنم اگه خیلی بهم لطف کنه فقط یه کلمه میگه ها، دیگه تموم شد ازینکه شوهرم اصلا منو نمیبینه با اینکه خیلی ازش سرترم از هر لحاظ انقد اعتماد به نفسمو آورده پایین فکر میکنم هیچکس منو نمیبینه ازینکه شوهرم پیش هر کس و ناکسی تحقیرم میکنه میش همه کتکم میزنه
میدونی در آینده چه اسیب هایی به بدنت میزنی ؟؟؟درست تصمیم بگیر ..خیلی از زنها و مردها هستن که همسرشون رو تحقیر میکنن ..این راهش نیست .خودکشی که نشد راه چاره ..