2777
2789
عنوان

کلی قرص خوردم حتی وصیت نامه نوشتم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 130 پست
زنگ بزن اورژانس برو معدتو شست و شو بدن  عین چی چند سال دیگه پشیمون میشی تو این شرایط بودم که ...

منم دفعه اول معدمو شستشو دادن بعد چن روز به هوش اومدم تا حالا بیشتر از ۱۰ بار خودکشی کردم بیزارم از زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=218021254]قرص اعصاب خوردم خواب آور گفتم شاید بخوابم دیگه بیدار نشم ولی هیچیم نشد حتی تو دسترش ...

صب خوردم از صب گیجم به زور چشامو باز نگه میدارم انقد گریه کردم سرم داره میترکه

دقیقا چون خیلی ترسوعم همش کم میارم 😭

از خدا دوری

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
[QUOTE=218021494]هرجور دوس داری فکر کن.... من مثل شما نصیحت بلد نیستم [/QUOTEخواهره من نصیحت بل ...

انگار خودش بلد نی😂😂

بچه ۳ ساله هم میدونه چکارایی کنه میمیره.....

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  
انگار خودش بلد نی😂😂 بچه ۳ ساله هم میدونه چکارایی کنه میمیره.....

جالبه

یه عده به من میگن بی احساس اونوقت

ایشون بچه ۷ ساله داره و قطعا هم میدونه چه طور میشه خودکشی کرد ولی الان نیاز به کسی نداره که ذره ای حس ترحم تو وجودش نیست

نمک رو زخم نشید

[QUOTE=218021746]منم دفعه اول معدمو شستشو دادن بعد چن روز به هوش اومدم تا حالا بیشتر از ۱۰ بار خودکش ...

از تحقیر شدن بدم میاد ازینکه کسی منو نفهم حساب کنه ازینکه شوهرم باهاش حرف میزنم اگه خیلی بهم لطف کنه فقط یه کلمه میگه ها، دیگه تموم شد ازینکه شوهرم اصلا منو نمیبینه با اینکه خیلی ازش سرترم از هر لحاظ انقد اعتماد به نفسمو آورده پایین فکر میکنم هیچکس منو نمیبینه ازینکه شوهرم پیش هر کس و ناکسی تحقیرم میکنه میش همه کتکم میزنه

جالبه یه عده به من میگن بی احساس اونوقت ایشون بچه ۷ ساله داره و قطعا هم میدونه چه طور میشه خودکشی ...

بله من بی احساسم

لطفا شما از منبر بیا پایین

با تشکر)

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  
از تحقیر شدن بدم میاد ازینکه کسی منو نفهم حساب کنه ازینکه شوهرم باهاش حرف میزنم اگه خیلی بهم لطف کنه ...

زندگیتو دوست نداری چرا جدا نمیشی ..چرا میخای خودتو از بین ببری ..عین ی زن عاقل فاصله بگیر از این مرد مسموم که تورو نابود کرده .

نه عزیزم این اسمش بی احساسی نیست الان که فکر میکنم چیز دیگست واین که نمیام عزیز مشکلی داری؟ ریپلای ...

ب تخم چشم