2777
2789
عنوان

کلی قرص خوردم حتی وصیت نامه نوشتم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 130 پست
من خودمو جای بچتون میذارم با این سنم فکر خودکشی کردن مادرم زبونم لال بدنمو به لرزه میندازه چطور دل ...

بعضی وقتا میگم شاید اگه من نباشم زندگی اون بهتر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا از عمق وجودم درکت میکنم شوهر من براش مهمه که بقیه بگن وای تو چه ادم خوبی هستی واسه همین پا رو م ...

شوهر منم من همینجوره من کلی واسش تولد میگیرم سالگرد ازدواج و جشن و غافلگیری ولی اون اصلا خوشحال نمیشه به چشمش نمیاد اونوقت خانوادش یه زنگ فقط میزنن انقد اونارو تحویل میگیره خودش ولی واسه من نه تولد میگیره نه وقت تولد نه سالگرد ازدواجمون یادش میمونه لباسم که انگار اون زنه دم یه دقیقه یه تیپ میزنه همش جلوی آینه س

نمیشه بخدا  چرا اصرار داری بدون شما اون خوبه واقعااا چرا فک میکنی بدون مادر بهتره

چون منو خیلی دوست داره خیلی بم وابسته س ولی همیشه شاهد کتک خوردنای منه هنیشه گریه میکنه بخاطرم کتکم منظورم سیلی نیستا در حد دست و پا شکستن چاقو کشیدن

خیر . اما به خاطر شغلم تجربه خیلی زیادی دارم

پس خواهشا هر وقت ازدواج کردین اول مطمئن شین که میتونین واقعا یه زندگی رو بچرخونین همه چی فقط پول داشتن نیست این مرد هست که آرامشو به خونه میاره 

پس خواهشا هر وقت ازدواج کردین اول مطمئن شین که میتونین واقعا یه زندگی رو بچرخونین همه چی فقط پول داش ...

من شرایط رو دارم ولی خب باید دنبال آدم مناسبی باشم .

خب طبيعتا طرز رفتار رو خیلی خوب میدونم و تا ارشد فقط همین چیزا رو خوندم 

از این لحاظ اوکی هستم

من شرایط رو دارم ولی خب باید دنبال آدم مناسبی باشم . خب طبيعتا طرز رفتار رو خیلی خوب میدونم و تا ار ...

ببخشیدا ‌ولی شوهر منم خودسو همه چی تموم میدونه میگه من از همه بهترم ولی حتی خانوادشم ازش راضی نیستن انقد بد اخلاقه که نمیتونن بش چیزی بگن 

ببخشیدا ‌ولی شوهر منم خودسو همه چی تموم میدونه میگه من از همه بهترم ولی حتی خانوادشم ازش راضی نیستن ...

هیچ انسانی بی عیب نیست منم قطعا عیب هایی دارم خب این مسله جداس 

اما من واقعا انسان خیلی با عاطفه ای هستم اصلا نمیتونم اینطور کاری با همسرم کنم .

از طرفی کل زندگیم درس همین چیزا رو خوندم.

قطعا منم عیب هایی دارم اما رابطه به درک متقابل نیازمنده