2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو از داروخانه شامپو شپش بگیر و شونه مخصوص شپش.

بعدش اینکه شپش ها رو کشتی موهاشو با روغن کنجد یا زیتون چرب کن کیسه بکش دو سه ساعت بمونه.بعدش باز کن باشونه مخصوص شونه بزن هرچی هست درمیاد‌.شونه لیندانت از همه بهتره.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

عزیزم من تجربه داشتم اول باید شامپوی مخصوص بگیری از داروخونه و بزنی به موهاش دوم در اتاقش و با تمام وسایل و لباساش به مدت یک ماه کامل ببند که نره و بیاد داخلش سوم اگه موهاش بلند کوتاه بشه و مهم‌ترین از همه باید هر روز بشینی موهاش و دونه دونه بگردی و اون تخم شپش ها رو از موهاش بچینی با قیچی و بزاری توی پلاستیک و  بیرون بندازی و دقت کنی که روی زمین نریزد اون تخم شپش ها هر روز خونه رو‌جاروبرقی بکش و اگه بخارشو داشته باشی بخار بزن همه جارو اینطوری ریشه کن میشه 

امتحان کردم نشد ک هیچ کل بدن و موهای پسرم چربی شد تا یکماه بوی بد میداد چربی بزور از بدنش رفت

من دوستم میگفت شپش داشته 2 بار رنگ کرده موهاشو از بین رفته ولی خب پسرت بچه اس نمیشه رنگ کرد 

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم.تمام ملافه ها و لباسها رو هم با دمای بالای لباسشویی بشورید

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من دوستم میگفت شپش داشته 2 بار رنگ کرده موهاشو از بین رفته ولی خب پسرت بچه اس نمیشه رنگ کرد 

من خودمم رنگ کردم نرفت تا اینکه کوتاه کردم 😐  البته برای من دو سال پیش بود  واسه پسرم همین هفته پیش بود