2777
2789
عنوان

کسی هس که از زندگی پس از مرگ بدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 120 پست
خب این فرار برای روز قیامت هستش نه برای بعدش قرار نیست که تا ابد تو صحنه ی قیامت بمونیم 

خب منظور اینه که اونجا کسی کسیو نمیشناسه و همه فقط ب فکر خودشونن حالا چه خود صحنه قیامت و چه بعدش،و اینو به عالم برزخ هم میشه تعمیم داد،چرا؟ چونکه خدا به هر کدوم از ماها روح داده و از قبل که روح های ما با اعضای خونوادمون نسبتی نداشته،این نسبت ها مربوط به جسمه،یعنی اون لقاحی که پدر و مادر انجام میدن این نسبت ها رو بوجود میارن نه اینکه روح ما از پدر و مادرمون گرفته شده باشه 

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من ی چیز میگم دعوام نکنید تو رو خدا از وقتی پدرم فوت شده از خدا خیلی دور شدم  انگا ...

پدرتون که جایی نرفته چون هنوزم زندست و داره ادامه ی زندگیشو طی میکنه ولی ما با چشم جسم نمیبینیم در صورتی که پدرتون میبینه و با لبخند و شادیه شما خوشحال تر هم میشه

من پدرم تازه  از دست دادم دارم دیووونه میشم ... اقدر گریه میکنم بابام امد به خوابم خیلی ناراحت ...

عزیزم گریه نکن بجاش فاتحه براش بخون خیرات بده اینجوری با گریه هات داری عذابش میدی بزار راحت باشه 

قران رو بخونی بهتر میتونی بفهمی جسمانیه یا نه...من که از معنی قران فهمیدم عذاب اون دنیا خیلی درناکه ...

دارم میگم که😂😂😂بله خود قران داره میگه اتش،اما مفسرای قران که از من و شما کمتر نمیفهمن که معنای ظاهری رو متوجه نشن🤦

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
پدرتون که جایی نرفته چون هنوزم زندست و داره ادامه ی زندگیشو طی میکنه ولی ما با چشم جسم نمیبینیم در ص ...

شما فک‌کنم اطلاعات خوبی راجع به مرگ دارید میشه راهنمایی کنین چجوری مطالعه اش کنم

بودی شهر رو چراغونی میکردم
 خیلی سخته ۳۰ روزه از دستش دادم دارم دیوونه میشم 

سختیش به خاطر اینه که ما به جسمامون وابسته شدیم در صورتی که ما فقط جسممون نیستیم بلکه بینهایت هستیم که قراره بینهایت هم زندگی کنیم....این یک شب هم که بگذره ما میریم در کنار خانواده هامون که در دنیای بعد هستند باز زندگی میکنیم

خب منظور اینه که اونجا کسی کسیو نمیشناسه و همه فقط ب فکر خودشونن حالا چه خود صحنه قیامت و چه بعدش،و ...

چرا باید یه فرد تو بهشت فکرش درگیر خودش باشه ؟؟

منظورتونو فهمیدم ولی قبول ندارم چون اون حرفی که زدم حدیث هست و مطمئنا ائمه بیشتر از ما در ای زمینه اطلاع دارن احادیث خیلی زیادی دیگه ام هست راحع به اینموضوع اگر اعتقاد دارید    ضمن اینکه قرار نیست تو بهشت آدم تک و تنها بشینه مدام فکرش درگیر خودش باشه اینکه نمیشه بهشت موعود 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.