2777
2789
عنوان

کسی هس که از زندگی پس از مرگ بدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 120 پست

عزیزم میشه کتاب درآغوش نوریک وآن سوی مرگ روبرای دخترعموتون حتما بخرید خیلی خوبه دیجی کالا داره.ویه پیجی هست توی اینستاگرام به آدرس @safarkrdee

که برای بچه های فوت شدست بگو اون روفالو کنه که بدونه تنها نیست ومادرهای زیادی باهاش هم دردن همه اونجاعکس ودلیل فوت بچشون رونوشتن وبه هم دلداری میدن 

من پدرم تازه  از دست دادم دارم دیووونه میشم ... اقدر گریه میکنم بابام امد به خوابم خیلی ناراحت ...

اره این چیزارو خیلی شنیدم براهمین میپرسم ایا بچه هم میبینه مادرش اینجوری داغونه یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دنیایی قطعا هست،اما اینکه معاد جسمانیه یا نه دو تا نظره،اما بر فرض جسمانی بودنش هم خیلیا میگن که ...

بله دقیقا این ماایم ک ازحسرت وندامت در درون خودمون میسوزیم ن آتشی باشه کسی مارو بسوزونه 

بیشترین چیز ک انسان تواون دنیا عذاب میده اینکه ازخدا دورباشیم اونجا بهترین چیز نزدیکی ب خدا واهل بیت هس 

اره..من کلا فکر میکنم هیچ نظریه دقیقی برای بعد از مرگ ما وجود نداره..حتی ممکنه ما هوش مصنوعی باشیم! ...

انسان بینهایته و قراره بینهایت زندگی کنه....بهشت و جهنم هم درون خودمونه....مثل احساساتی ک همین الانم در درونمون داریم

انسان بینهایته و قراره بینهایت زندگی کنه....بهشت و جهنم هم درون خودمونه....مثل احساساتی ک همین الانم ...

اره این جهنم از درون خودمونه..ولی واقعا داریم این دنیا عذاب جهنم رو میچشیم

اره این چیزارو خیلی شنیدم براهمین میپرسم ایا بچه هم میبینه مادرش اینجوری داغونه یا نه؟

قطعا اون بچه الان داره گریه های مادرشو میبینه ..روزی که مادرش بمیره میاد استقبالش و دیگه ازهم جدا نمیشن ..به نظر من اگر بچه ای میمیره مادرشم بمیره بهتره چون دیگه زندگی نمیکنه ..دیدم که میگم ...ده تابچه هم بیاره اونی که رفته یادش نمیره ..دخترعموت اون موقع قرص اعصاب میخورد وای بحال الانش...خیلی مراقبش باشین کار دست خودش نده

بودی شهر رو چراغونی میکردم
بله دقیقا این ماایم ک ازحسرت وندامت در درون خودمون میسوزیم ن آتشی باشه کسی مارو بسوزونه  بیشتر ...

بچه ها من ی چیز میگم دعوام نکنید تو رو خدا از وقتی پدرم فوت شده از خدا خیلی دور شدم  انگار با خدا قهر کردم  پدرم  برده  ....😭😭😭 احساس میکنم دارم کافر میشم بس که از خدا گله کردم 

اره این جهنم از درون خودمونه..ولی واقعا داریم این دنیا عذاب جهنم رو میچشیم

منتظر زیبایی ها باشید چون خدا آغوشش برای شما بازه....ما در دنیای بعد تازه قراره شروع کنیم به زندگی کردن....زندگی که پر از زیبایی و رحمت خداست....این سختی ها قراره شما رو رشد بده

انسان بینهایته و قراره بینهایت زندگی کنه....بهشت و جهنم هم درون خودمونه....مثل احساساتی ک همین الانم ...

کاملا موافقم ...ب قول یکی از دوستام ک میگفت  همین ک ی روز خوب توی این دنیا داشته باشیم مثل اینکه توی بهشتیم و مزد ی کار خوب رو گرفتیم...

اصولا از اونجایی ک انسان مثل همه ی موجودات و اجسام انرژی داره..بسته ب انرژی هایی ک وارد دنیا میکنه انرژی هایی رو جذب میکنه

تاپيكاي رفع اشكال درسي و سوالاي مربوط به تجربي تگم كنيد..خوشحال ميشم كمكتون كنم
متاسفانه یا خوشبختانه من به این حرفا اعتقادی ندارم🤷🏻‍♀️

عزیزم حداقل مطالعه نمی کنید خب برنامه هاشون روببینید هیلیاشون اتفاقا مثل شمافکر میکردن مثلا یکیشون یه جراح بوده که بعدا دیندار میشه وتمام زندگیش روصرف این کارها میکنه

قطعا اون بچه الان داره گریه های مادرشو میبینه ..روزی که مادرش بمیره میاد استقبالش و دیگه ازهم جدا نم ...

دقیقا...فک کنم دیگ دیوونه میشه.واقعا جنازه بچشو دید رنگش سیاه شد