2777
2789
عنوان

کسی هس که از زندگی پس از مرگ بدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 120 پست
سختیش به خاطر اینه که ما به جسمامون وابسته شدیم در صورتی که ما فقط جسممون نیستیم بلکه بینهایت هستیم ...

اخه خدا که بندشو بهتر درک میکنه الان میدونه داره چه عذابی میکشه..پس چرا اینجوریه اخه.دل یه مادر چرا باید انقد بسوزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خدا که بندشو بهتر درک میکنه الان میدونه داره چه عذابی میکشه..پس چرا اینجوریه اخه.دل یه مادر چرا ...

اگه قرار باشه هیچ سختی نباشه در اصل انسان و رشد و تکاملی هم وجود نداشت....خدا که تنهاتون نزاشته و به اندازه ثانیه به ثانیه سختی هاتون براتون جبران میکنه

چرا باید یه فرد تو بهشت فکرش درگیر خودش باشه ؟؟ منظورتونو فهمیدم ولی قبول ندارم چون اون حرفی که زدم ...

هیچکی که روز قیامتو هنوز ندیده چون اصلا قیامت هنوز بپا نشده😅مام همون حرفای ائمه رو میگیم 

کسایی که تو بهشتن که درگیر خودشون نیستن اونا با اولیا خدا همنشین میشن اینم ایه قرانه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
اخه خدا که بندشو بهتر درک میکنه الان میدونه داره چه عذابی میکشه..پس چرا اینجوریه اخه.دل یه مادر چرا ...

من مادربزرگم ب فاصله ۴۰روز هم پدربزرگ وهم عمو ۳۳سالم‌ک میخواست دامادش کنه از دست داد اونم ی دفعه ای اما عجب صبری داره میگ الان راحت شده وجاش خوبه قبلا هم ی پسر ۱۱ساله ازدست داده بود خیلی عذاب کشید اما بعد ی مدتی خدا انگار بهش صبرداد یهو ی آرامش عجبی گرفت با اینکه همش لباس های عموم بومیکردوجیغ میکشید تا الان هرهفته سرمزارشه 

خیلی ها هستن بدتر ازاین سرشون اومده فرزند پول املاک سلامتی  فکرمیکنیم مال خودمونن خودمون بدست اوردیم ولی نه اینا هدیه خداس ک هروقت میخواد یکیشون رومیگیره ازت 

بچه ها من ی چیز میگم دعوام نکنید تو رو خدا از وقتی پدرم فوت شده از خدا خیلی دور شدم  انگا ...

عزیزخدا...ببینید در حال حاضر فقط نحوه ارتباط شما با پدرتون فرق کرده...و الا هنوز هم ارتباط دارید...شما به این زندگی جسمانی عادت کردید...ولی خیلی چیزها هست ک ما نمیبینیم..مثل صنع اجسام و گیاهان رو...البته اینکه نمیبینیم عادی نیست...باید ببینیم...باید تلاش کنیم به اون مراتب برسیم..هدف از خلقت ما همین بوده...با خدا آشتی کنید...همه‌رفتنی هستن عزیز خدا...هیچکس نمانده که قرار باشد ماها بمانیم...یه روزی شاید نزدیک شاید دور به دیدار پدر بزرگوارتون میرید.مطمئن باشید...عمر باقی رو توشه آخرت جمع کنید..همه‌چیز تازه اون دنیا شروع میشود اینجا مزرعه کاشت ماست...شما عشق خدایید...دنبال عشق و آرامش روی زمین نباشید...و خدا فرمود ما انسان را در رنج آفریدم...اومدیم اینجا شکل بگیریم کامل بشیم..تو خوشی ها که انسان شکل نمیگیره...موفق باشید

عزیزخدا...ببینید در حال حاضر فقط نحوه ارتباط شما با پدرتون فرق کرده...و الا هنوز هم ارتباط دارید...ش ...

من چطوری میتونم با پدرم ارتباط بگیرم؟؟؟؟ بله درسته  ادم زجر میکشه ولی چرا تعدادی از ادم ها ؟؟؟؟

من چطوری میتونم با پدرم ارتباط بگیرم؟؟؟؟ بله درسته  ادم زجر میکشه ولی چرا تعدادی از ادم ه ...

از دست دادن عزیز رو همه تجربه میکنند...چون همه‌رفتنی اند...خب الان ارتباط شما اینطور شده که پدرتون شمارو مببینه و صداتون رو میشنوه اما شما نه..البته اینم کوتاه مدته‌..هیچ نوع ارتباطی ابدی نیست...ان شاءالله بعد ۱۲۰ سال میرید اون دنیا ارتباط در نوع جدیدش رو تجربه میکنید که لذت بخش تره

😭😭😭😭 خیلب سخته خیلی ... عزیزم ی سوال همبشه پیشمون هستمن یا فقط پتح شنبه ها 

من جایی خوندم ارواح مومنین هروقت اراده کنند کنار خانوادشون هستن.اونجوری همه پنج شنبه ها اجازه اومدن ب زمین دارند...ولی اخبار بهشون میرسه