بچه که میمیره ایا بعد مرگ فرشته میشه یا نه.ایا پدرمادرشو میبینه یا نه؟درسته بهشتیه ولی ایا ازاین دنیا خبر داره یا نه؟درمورد روح بزرگا خیلی شنیدم ولی بچه ها رو چیزی نمیدونم...دارم دیوونه میشم
تو برنامه زندگی پس از زندگی یکی می گفت من یه جا کلی پرنده دیدم که می خوندن و بازی می کردن پرسیدم گفتن بچه هایی که خیلی کوچکند و میمیرند خودشونو به هر شکلی میخوان درمیارن و بازی می کنن
البته کامل برنامش یادم نیست مطمئن نیستم
درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
نه قران گفته روز قیامت باز زنده میشیم پس بااین جسممون عذاب گناهانمونو میبینیم..
اون دنیایی قطعا هست،اما اینکه معاد جسمانیه یا نه دو تا نظره،اما بر فرض جسمانی بودنش هم خیلیا میگن که عذاب و آتش و اینایی که خدا میگه کنایه از درد و رنج و سوزش اینه که چرا توی دنیا ادم بدی بودیم،یعنی اونجا اتش اینجوری نیست اما خدا بخاطر اینکه عذاب اونجا رو برامون ملموس کنه ب این اتش مثال زده
در مورد برزخ چیزی ندیدم و نشنیدم اما روز قیامت ایه صریح قرانه دیگه،میگه روزیه که مرد از برادر و پدر ...
خب این فرار برای روز قیامت هستش نه برای بعدش قرار نیست که تا ابد تو صحنه ی قیامت بمونیم
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
ولی مادرش شاید نتونه بره بهشت شاید بعدا دچار گناه شه؟ما چه میدونیم...ولی به نظرم داغ مرگ بچش باید کف ...
بهشت زیرپای مادران است
کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉