2777
2789
عنوان

کسی هس که از زندگی پس از مرگ بدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 120 پست
دیگه داغ دل این مادر کفاره کل گناهانش میشه دیگه...ایا بعد این دنیا بازم اون دنیا عذاب میبینه؟والا ان ...

من شنیدم هر کسی داغ بچه ببینه خدا همه گناهاشو پاک میکنه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
مطمئنبد؟حرف یا حدیث معتبری درباره این تفاوت دارید؟ دیدن خانواده لذت بزرگیه و فکر نمیکنم خدا این لذت ...

انسان قراره در دنیای بعد در کنار خانوادش و کسانی که دوست داره ادامه ی زندگیشو اونجا داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برنامه زندگی پس از زندگی یکی می گفت من یه جا کلی پرنده دیدم که می خوندن و بازی می کردن پرسیدم گفتن بچه هایی که خیلی کوچکند و میمیرند خودشونو به هر شکلی میخوان  درمیارن و بازی می کنن

البته کامل برنامش یادم نیست مطمئن نیستم

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
من شنیدم هر کسی داغ بچه ببینه خدا همه گناهاشو پاک میکنه

والا این مادری ک من دیدم باید پاک شه...اخه جگر گوشه ادم که نمیتونیم حتی زخم بدنشو ببینیم چطور جنازشو جلو چشم تحمل کنیم

نه قران گفته روز قیامت باز زنده میشیم پس بااین جسممون عذاب گناهانمونو میبینیم..

اون دنیایی قطعا هست،اما اینکه معاد جسمانیه یا نه دو تا نظره،اما بر فرض جسمانی بودنش هم خیلیا میگن که عذاب و آتش و اینایی که خدا میگه کنایه از درد و رنج و سوزش اینه که چرا توی دنیا ادم بدی بودیم،یعنی اونجا اتش اینجوری نیست اما خدا بخاطر اینکه عذاب اونجا رو برامون ملموس کنه ب این اتش مثال زده

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
در مورد برزخ چیزی ندیدم و نشنیدم اما روز قیامت ایه صریح قرانه دیگه،میگه روزیه که مرد از برادر و پدر ...

خب این فرار برای روز قیامت هستش نه برای بعدش قرار نیست که تا ابد تو صحنه ی قیامت بمونیم 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
 اره من این شنیدم .... مثل وقتی هایی که بعضی از اتفاقات زندگیمون احساس میکنیم قبلا این صحنه دید ...

اره..من کلا فکر میکنم هیچ نظریه دقیقی برای بعد از مرگ ما وجود نداره..حتی ممکنه ما هوش مصنوعی باشیم! و بعد از مرگ فقط بازیمون تموم شه!

یا حتی اگه بهشت و جهنمی هم باشه .با توجه ب سطوح انرژیمون توی این دنیاس.یا هزاراااان عقیده مختلف

تاپيكاي رفع اشكال درسي و سوالاي مربوط به تجربي تگم كنيد..خوشحال ميشم كمكتون كنم
ولی مادرش شاید نتونه بره بهشت شاید بعدا دچار گناه شه؟ما چه میدونیم...ولی به نظرم داغ مرگ بچش باید کف ...

بهشت زیرپای مادران است

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
با همنشین هاشون صحبت میکنن میخورن فاتحه خیرات براشون بفرستیم براشون میرسه لذت  میبرن لذت های معنوی&nb ...

من پدرم تازه  از دست دادم دارم دیووونه میشم ... اقدر گریه میکنم بابام امد به خوابم خیلی ناراحت بود از دستم .... ولی خب مگه میشه گریه نکرد 😭😭😭😭😭

اون دنیایی قطعا هست،اما اینکه معاد جسمانیه یا نه دو تا نظره،اما بر فرض جسمانی بودنش هم خیلیا میگن که ...

قران رو بخونی بهتر میتونی بفهمی جسمانیه یا نه...من که از معنی قران فهمیدم عذاب اون دنیا خیلی درناکه و واقعا خیلی میترسم