بچه که میمیره ایا بعد مرگ فرشته میشه یا نه.ایا پدرمادرشو میبینه یا نه؟درسته بهشتیه ولی ایا ازاین دنیا خبر داره یا نه؟درمورد روح بزرگا خیلی شنیدم ولی بچه ها رو چیزی نمیدونم...دارم دیوونه میشم
من اینجوری فک نمیکنم..چون مرده ها وقتی میان خاب حرفی میزنن باش آشنایی دارن
خب گلم شما درست میگین
من منظورم ب قیامت و اون دنیا بود وقتی همه میمیرن و باز زنده میشن
کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
بچه دختر عموم فوت شده داغونیم میخام درمورد روح اون بچه یکم بدونم
اون پرنده بهشتیه
خدابهتون صبربده چقد غم سنگینیه😔😔
کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه
بهر حال این نسبتی که اینجا با اطرافیان هست اونجا نیست
مطمئنبد؟حرف یا حدیث معتبری درباره این تفاوت دارید؟
دیدن خانواده لذت بزرگیه و فکر نمیکنم خدا این لذتو تو اون دنیا از آدم محروم کنه
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
مطمئنبد؟حرف یا حدیث معتبری درباره این تفاوت دارید؟ دیدن خانواده لذت بزرگیه و فکر نمیکنم خدا این لذت ...
این واسه وقتیه ک قیامت میشه
نزدیک به مرگ بوده یعنی طرف میگفت به من زندگی بچه اام روبعد از من نشون دادن گفتن مختاری انتخاب کنی یانه یاهمزمان مثلا باروح تخت بغلیش ارتباط گرفته بود وقتی به هوش اومده بود تمام اطلاعاتی که داده بود درست بود شما برنامه ی زندگی پس از زندگی رودانلود کن میبینی چقدر دقیق مرگ روتجربه کردن ومثلا بخاطر یه فرصت برگشتن