بچه که میمیره ایا بعد مرگ فرشته میشه یا نه.ایا پدرمادرشو میبینه یا نه؟درسته بهشتیه ولی ایا ازاین دنیا خبر داره یا نه؟درمورد روح بزرگا خیلی شنیدم ولی بچه ها رو چیزی نمیدونم...دارم دیوونه میشم
حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫
تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂 این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐 یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏 وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚 آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
فکر میکنم که از این دنیا خبر داره و همه رو میبینه،یچیزی میگم تعجب نکنید و اونم اینکه بعد از این دنیا دیگه نسبت ها معنایی ندارن،یعنی برادر و خواهر و مادر و پدر و پسر اینا وجود نداره،این وابستگی ها و تعلقات و نسبت ها مربوط به عالم ماده و این دنیاس
تجربیات نزدیک به مرگ ایرانی وخارجی خیلی زیاده مثلا برنامه ی زندگی پس از زندگی.من کتاب آنسوی مرگ ودرآغوش نوریک روکه خوندم خیلی کمک بهم کردبرنامه ی زندگی پس از زندگی هم همینطور
فکر میکنم که از این دنیا خبر داره و همه رو میبینه،یچیزی میگم تعجب نکنید و اونم اینکه بعد از این دنیا ...
اره
دیگه خواهر و مادرتو نمیشناسی توی اون دنیا
ازکنارهم ردمیشین ولی همو ب یادنمیارین حتی
کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉