2777
2789
عنوان

دعوا با پدرم

200 بازدید | 42 پست

سلام پسرم ۱۶ سالمه 

از سن تقریبا ۹ , 10 سالگی بابام باهام دعوا می کنه 

نمیگم منم کار اشتباهی انجام نمیدادم ولی به نظرم از اون سن راه حل کردنش دعوا نبوده 

خلاصه که این دعوا ها روی اعصاب منم تاثیر گذاشته ،بی حوصلم ،سریع عصبانی میشم و پرخاشگر شدم 

این چند وقته هم که دعوا هامون خیلی شدید شده و منم دیگه روم توش باز شده ( هرچند خودمم دوست نداشتم این اتفاق بیوفته ) 

راستش من ی مدته دارم گیم آنلاین مثل پابجی و کالاف دیوتی موبایل بازی می کنم و خودمم قبول دارم که زیاد بازی می کنم بابامم سر همین هر شب باهام دعوا می کنه و می خواد منو بزنه و منم فقط از خودم دفاع می کنم دیگه بچه نیستم که بزارم کتکم بزنه 

شما میگید چیکار کنم ؟ 

( خواهشن نگین بازی نکن و پدرته و نگرانته و این چیزا یه راه حل درست حسابی بدین) 

مرسی که تا اینجا خوندین 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودت دفاع کن ، منظورم به پدر شما نیستا ولی همه مردان وحشین. کتک! متاسفم عزیزم

یه لحظه ای وجود داره که می تونیم زمین رو نجات بدیم و به جای بهتری تبدیلش کنیم و اون لحظه الان هست آب حیات زندگی ، طرفدار محیط زیست
از خودت دفاع کن ، منظورم به پدر شما نیستا ولی همه مردان وحشین. کتک! متاسفم عزیزم

ولی خب درست هم باید بخونی واسه آیندت

یه لحظه ای وجود داره که می تونیم زمین رو نجات بدیم و به جای بهتری تبدیلش کنیم و اون لحظه الان هست آب حیات زندگی ، طرفدار محیط زیست

به پدرت حق بده نگرانه 

اگرم عصبانی میشه دست خودش نیست کلافه میشه 

بازی کن ولی به اندازه برای بقیه کارها زمان بزار 

برنامه ریزی کن مطمئن باش نصف مشکلات حل میشه 

ارسال تمامی لوازم تولد با قیمتی مناسب وپست رایگان نمونه هارو ببینید وقیمتهارو مقایسه کنید09105810521

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=718248&PageNumber=12
چن ساعت بازی میکنی درس چی

روزی سه ساعتو بازی می کنم درسمم بد نیست راستش دیگه اعصابی برام نمی مونه که درس بخونم 

همین فردا امتحان هندسه دارم ولی بعد ی دعوای اساسی دیگه میتونم درس بخونم ؟

وقتی خودت قبول داری زیاد بازی میکنی خوب کمش کن 

پدرت درک کن نگرانههههه حقم داره

ارسال تمامی لوازم تولد با قیمتی مناسب وپست رایگان نمونه هارو ببینید وقیمتهارو مقایسه کنید09105810521

نگیم؟پس چی بگیم  یکاری کن ک چندسال حسرت عمر گدشته رو نخوری،ساعت معینی برای بازی بزار

ببین من روزی سه چهار ساعتم بازی کنم کلی وقت برای درس خوندن دارم 

ولی باید اعصاب خوندنشم باشه

ساعت بازی زمانی بزار که پدرت نیست ولی کمتر بازی کن 

وقتی درست خوبه حیفه پیشرفت نکنی

ولی خب درست هم باید بخونی واسه آیندت

بخدا اگه دعوا نباشه می‌خونم همین فردا امتحان دارم درسمم بد نیست دو ساعت داشتم درس می خوندم بعد اومدم یکم بازی کنم دوباره شروع کرد دعوا.....

وقتی خودت قبول داری زیاد بازی میکنی خوب کمش کن  پدرت درک کن نگرانههههه حقم داره

اوکی نگرانه حق داره ولی نگرانیشو نباید با دعوا ابراز کنه که به نظر من اینجوری نتیجه عکس داره

بخدا اگه دعوا نباشه می‌خونم همین فردا امتحان دارم درسمم بد نیست دو ساعت داشتم درس می خوندم بعد اومدم ...

جلوش بازی نکن