2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 128 پست
باهات موافقم پس انداز و آینده نگری خیلی درسته مسئولیت بچه هم زیاده ولی این که وایستی پس اندازت جور ب ...

ببین یه حداقل هایی باید فراهم باشه تا بری دنبال بچه

از یه حدی به بعد دیگه نیازی نیست، تو همین نی نی سایت، بارها دیدم طرف پول شیرخشک نداره، پول پوشک نداره، پول نداره بچه رو ببره دکتر، پول ندارم بچه رو ببرم ازمایش

وقتی کسی نمیتونه پایه ای ترین نیازهای یه نوزاد رو فراهم کنه، چرا بچه دار بشه؟

مادر و پدر باید بتونن یه شرایط اولیه مناسب رو واسه بچه فراهم کنن

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
پسر من 7 ماهشه، 7 ماه پیش من شیرخشکش رو حدود 200 300 می گرفتم الان هرجایی یه قیمت میده، 500 600، تو ...

یه درصدم احتمال بده ما که مادریم زیادی برای بچه‌هامون رفاه میخوایم و یادمون رفته با قناعت هم میشه زندگی کرد

خرج اون شیرخشک یعنی اندازه یدونه خرید ما بیشتره؟! خب اون خرید رو حذف کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خدا گفته من پشتتم اگر نیتت رسیدن به من باشه وقتی الان جهاد فرزند آوریه پس راه خدا هم همینه اگر ...

فقط یک جمله تون کافی بود تا من بفهمم اصلا از اول اشتباه کردم که توی این تاپیک صحبت کردم 

الان جهاد فرزند آوریه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

............... 

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

شما لطفا یه سرم به نرخ رشد جمعیت اونجا بزن ببین که فاجعه ایه دقیقا دارن همین بلا سر ما میارن یه جمعی ...

نرخ جمعیت اون کشورها واسه اینکه افراد تمایلی ندارن بچه دار بشن؛ طرف نمیخواد مادر یا پدر بشه اصلا که خیلی هم تسهیلات میذارن واسه باردار شدن و بچه اوردن و حمایت زیاد از نوزاد و مادر و هزینه های کمکی دادن به نوزاد و ...

تو ایران خیلی ها اصلا نمیخوان بچه دار بشن یا نهایت به یه بچه کفایت میکنن، خیلی هام شرایط بیشترشو ندارن.

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
یه درصدم احتمال بده ما که مادریم زیادی برای بچه‌هامون رفاه میخوایم و یادمون رفته با قناعت هم میشه زن ...

چرا باید برای یه نوزاد 7 ماهه قناعت کرد؟

وقتی این شیرخشک بهش میسازه و با بقیه اذیت میشه، قناعته؟

مادری که نمیتونه واسه بچه اش آجیل بخره، میوه بخره، گوشت و تغذیه مناسب بده به بچه، قناعته؟

اینخا قناعت نیست.

شما حاضری بچه ات 24 ساعته گریه کنه ولی یه قطره گرون که دردشو خوب میکنه، بهش ندی؟

خخخخ اول تااخر ماهی 5تومن درآمدمون نیس کی توایی زمونه ماهی 10تومن میتونه واسه بچه خرج کنه

ده تومن نیست بابا چه خبره.نمیدونم چطوری حساب میکنن بعضیا.

عزیزم از مشکلات مالی نترس.کی میتونه تضمین کنه،اگر تو صبر کنی تا چندسال دیگه،بازم بتونی باردار شی؟

یا اگه صبر کنی تمام مشکلات مالی و غیرمالی حل میشه؟

عزیزم رزقی که به دست ما میرسه،از طرف خداست.اگر اون نخواد ما هیچ هستیم حالا هرچقدرم که کار کنیم یه جوری از دستمون میره چون خدا نمیخواد. ولی اگه خدا بخواد، از زمین و زمان برامون میباره. قطعا رزق بچه هم دست ما نیست

اصلا گیرم تعداد بچه های کار تو کل ایران به ۱۰ نفر نمیرسه  همون ۱۰ نفر میدونید چرا الان تو این ...

عزیزم شما از کجا ما انقد مطمئن حرف می زنی؟ از کجا میدونید پدر و مادرش بی فکری کردن بچه آوردن؟ بعد الان از صحبتت این برداشت میشه که داری به اسی میگه اگه بچه بیاره بچش کودک کار میشه؟ 

ضمنا خدا خودش روزی رو تضمین کرده، دقیقا گفته شما رو تامین می کنم، آیه بخونم برات؟

مشکل کودکان کار همونیه که گفتم، کودکان کار کلمه ایه که افتاده سر زبون بعضیا و هر چی میشه میگن کودکان کار، با این استدلال بنظر خودشون قانع کننده، می‌خوان تو دل دیگران رو خالی کنن، شما رو نگفتم عزیزم، کلی گفتم

اصلا گیرم تعداد بچه های کار تو کل ایران به ۱۰ نفر نمیرسه  همون ۱۰ نفر میدونید چرا الان تو این ...

در ادامه پاسخم: مشکل بعضی از بچه های کار، از کار افتادگی یا فوت پدرشون بعد از مثلا یه سانحه س، اون بچه شرایط خوبی داشته ولی پدرش فوت کرده یا بیماری سختی گرفته و زمین گیر شده، حالا اون بچه غیرت داره و داره می‌ره کار می کنه، این بده؟ کرونا هم مزید بر علت شد و یه سری از مشاغل از بین رفتن، این جور وقتا ما باید به داد هم نوعمون برسیم، ما باید کمک کنیم 

گاهی هم اون بچه علی رغم جلوگیری پدر و مادرش، به خواست خدا خلق شده، حالا این که پدر و مادرش حق زندگی رو از بچشون نگرفتن و راضی به کشتن اون نشدن دلیل بر بی فکر بودن اوناس؟؟

ببین باتوجه به درامدت اگه بیشترش برای قرض و بدهی میره خب عاقلانش اینه ی مدت صبر کنی تا ی پس انداز داشته باشی..ولی اگه اینطور نیس اقدام کن تضمینی نیس ماه اولو دوم بگیره و باردارشی شاید 5 6 ماه بکشه..درضمن بچه روزیشو باخودش میاره..من تو بارداریم روزی نبوده میوه نخورم درصورتی که قبلا اینطور نبود اون رزق بچس میاد تو خونت..درمورد هزینه هاهم من تا الان38 هفته با آز سلفری تقریبا 6 تومن خرج کردم سونو و آز و دارو اینا...

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
سلام عزیزم چجوری حساب میکنی ماهی ده تومن میشه؟ من دوتا بچه دارم ولی این خبرا نیست

تو ادامه بخونی نوشتم، مثلا قطره بایوگایا یه دونه اش حدود 2 میلیون میشه وقتی سفارش میدم بیارن، هر بار قیمت دلار که بالا میره، اونم میره بالا

ولی واسه کولیکش مثل اب رو آتیشه

یا شیرخشکش

هزینه ی پوشک و دکتر و لوازم بهداشتی و ...

چرا باید برای یه نوزاد 7 ماهه قناعت کرد؟ وقتی این شیرخشک بهش میسازه و با بقیه اذیت میشه، قناعته؟ م ...

نه عزیز دلم ولی حاضرم از تو کردن وسایل و لباس و انواع گوشی و... بگذرم که بچم اونا رو داشته باشه نه این که از وجود بچه ی بعدی بگذرم

نه عزیز دلم ولی حاضرم از تو کردن وسایل و لباس و انواع گوشی و... بگذرم که بچم اونا رو داشته باشه نه ا ...

دقیقا حاضری از خیلی چیزها بگذری تا بچه ات اسایش داشته باشه

بچه ایی که قطره ی کولیکش حدود 2 میلیونه و چیز دیگه ای بهش نمیسازه، براش میگیری یا میگی به جهنم بچه درد بکشه؟