2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 128 پست
😐دقیقا از کجا این رقما رو میارید واقعا برام سواله من خودم دو تا بچه دارم حقوق شوهرم هم تقریبا 5 میل ...

نوشتم تو پست بالایی و توضیح دادم

الان همه چیز گرون شده، 10 میلیون واقعا پولی نیست، میری یه ماست و مواد غذایی عادی میخری باید 500 کارت بکشی.

بچه هایی که تو این سنین خب باید تغذیه ی مناسبی داشته باشن، آجیل و میوه و تنقلات مفید واسشون لازمه

من به اسی نمیگم بچه دار بشه، اتفاقا عالیه بچه دار شدن و هر چی زودترم بشه ولی اینده نگر باشه واسش؛ از الان برنامه بریزه؛ پس انداز جمع کنه.

بچه اش اگه رفلاکسی بود و تنها شیرخشکی که بچه اش میساخت مثل پسر من اپتامیل ar بود، باید چیکار کنه؟ نخره؟ بچه زجر بکشه و گریه کنه؟

کدوم مادری دلش میاد همچین کاری با بچه اش بکنه

الان یه دونه پیرهن کوچولو که نه برند خاصیه و نه چیزی داره و ساده ی ساده است 200 تومنه واسه نوزاد

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
آپتامیل ar دونه ای 500 تا 600 هزارتومن هست تقریبا 3 روز هم برای بچه ی من  تقریبا ماهی 10 تا خر ...

نه عزیز من اینا برای درد نکشیدنش نیست این همه بچه که کولیک رو رد کردن و سالمن من خودم یدونه از اینا رم به بچه هام ندادم به نظر من که اینا یه سری داروی الکی که بعضی دکترا هر چند وقت یکبار مد میکنن و آدم احساس نیاز میکنه و اگرم نباشه هیچ اتفاقی نمی افته

ویزیت دکترم اگر مشکلی نباشه سال اول دوسه باره بعدش سالی یه بار بعد سه چهار سالم که کلا وقت مشکله 

اینا دودوتا چهارتای ماست که ابدا با دودوتا چهارتای خدا یکی نیست یه ذره فکر کنی یادت میاد وقتایی که یهویی برات غذا و پول جور شده باشه اینا رو ببین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دوباره نی نی سایت و اغراق  دیگه چه خبره ماهی ده ملیون هزینه یه بچه !!! اینجور باشه ...

خداروشکر من و همسرم درامد خوبی داریم، اما اصلا حرف من پول من و شوهرم نیست، میگم باید آینده نگر باشی واسه ی بچه، از الان پس انداز کنه استارتر تا چند وقت دیگه که بچه دار بشه.

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

شما الان دو نفرید اندازه دونفر هم روزی دارید وقتی بشید سه نفر هم باندازه سه نفر روزی دارید.. اون کوچولو قرار نیست روزی شما رو بخوره

فقط چیزی که هست سبک زندگی تون مهمه

ببخشید جسارتا اگر اهل چشم‌وهم‌چشمی و مصرف زدگی و ست مادر و کودک و جشن اسم و جشن پوشک و جشن دندون و آتلیه ماهانه و ... به احتمال زیاد هرچقدر هم بچه دار شدن رو به تعویق بندازید بازهم کم میارید

اما اگر همسرتون اهل کار و توکل برخداست، اگر اهل قناعت و تفکرید نه ظواهر و دهن بینی ، اگر هنر صرفه جویی و لذت بردن از حداقل ها رو دارید یک یاعلی بگید و در همین سالهای جوونی که باروری راحت تر ، حوصله و نشاط بیشتر و توان جسمی بیشتری دارید اقدام کنید مطمئنا خدا هم کمکتون میکنه

نوشتم تو پست بالایی و توضیح دادم الان همه چیز گرون شده، 10 میلیون واقعا پولی نیست، میری یه ماست و م ...

گرونی رو فبول دارم اما این رقم هم نیست حالا اون شیرخشک واسه یدونه پسر شما لازمه باید به همه تعمیم بدی. 

حالا بچه باید حتما آجیل بخوره نمیشه با چیزای دیگه سالم باشه واقعا؟! 

یه ذره واقع بین باشیم خودمون چند وقت یه بار داریم بدون نیاز به خرید میریم خریدو لباس اضافه و این جور چیزا تهیه میکنیم که سالی یه بارم به کارمون نمیاد؟ 

خدایی تقصیر بچه نیست عیب از خودمونه که یاد نگرفتیم یه ذره قناعت و سادگی داشته باشیم 

نه عزیز من اینا برای درد نکشیدنش نیست این همه بچه که کولیک رو رد کردن و سالمن من خودم یدونه از اینا ...

ببین هر پدر و مادری بهترین هارو واسه بچه هاش میخواد

منم به اسی نمیگم بچه دار نشه، اتفاقا بچه دار شدن عالیه، خود من درگیر هزارتا مشکل بودم که دیر بچه دار شدم، سرطان و هزارتا مشکل و با ivf باردار شدم.

اما میخوام بگم اگه میخواد باردار بشه، از الان بره پیش متخصص، اهن بخوره، فولیک اسید بخوره، ویتامین بخوره

پول پس انداز کنه و بعدم شروع کنه به اقدام

من میگم برنامه ریزی داشته باشه واسش، همین چون بچه که عروسک نیست، مسئولیت بزرگیه که رو دوش پدر و مادر میاد

عزیزم سونو بین ۳تا۵ تاهست در بارداری. اونم اگر کسی از غربالگریهارو نخادبره که کلا کم میشه ازاین ۵تا ...

غربالگری ها رو بخواد نره که بعدا بخواد با یه بچه سندروم داون یا سندروم ترنر روزگار بگذرونه؟؟؟؟حتما اینم میگید خدا خواسته؟

همین طرز فکرای ترسناکه که جامعه رو این شکلی کرده 

من ۴ سال پیش برای دخترم شیر آپتامیل میخریدم ۲۸ تومن شما از چه دوره ای حرف میزنی؟؟؟؟؟؟

دوست من بچه اش شیر خشکیه میگه ماهانه بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ فقط شیر خشک میخرم 

صد در صد شیر مادر بهترینه اما مادری که شیر نداره چی؟؟؟؟

پوشک ۳۰ تومنی دیگه وجود خارجی نداره عزیزم شما مشخصه یا بچه کوچیک نداری یا شیر خشک و پوشک بتازگی نخریدی 

کی گفته کهنه با اون همه آلودگی بهتر از پوشکه؟؟؟؟

من اصلا طرز زندگی این مدلی رو درک نمیکنم 

کسایی که خودشون با سختی زندگی کردن حداقل کاری که میتونن بکنن اینه که یک نفر دیگه رو تو سختی هاشون شریک نکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

کودکای کار این همه نیستن، بیشتر کودکان تو خونه پای تبلت و موبایل سر کلاس و درس و مشق و باشگاه ...

اصلا گیرم تعداد بچه های کار تو کل ایران به ۱۰ نفر نمیرسه 

همون ۱۰ نفر میدونید چرا الان تو این وضعیتن؟؟؟؟بخاطر بی فکری و نا آگاهی و بی مسئولیتی ۲ تا آدم به اسم های پدر و مادر 

قطعا پدر و مادر اون بچه کار خوشبخت نیستن اما حاضر شدن در عین بدبختی یه نفر دیگه رو هم دنیا بیارن و ولش کنن به امون خدا 

بله صد در صد خدا روزی رسونه اما نه روزی فضایی 

روزی معقول  

خدا به اشرف مخلوقات عقل و درک و شعور داده تا فکر کنه و برای زندگیش تصمیمات درست و به جا بگیره 

هیچ جا نگفته من تو رو به وجود آوردم از خودت و تا ۷۰ پشتت رو هم تامین مالی میکنم برو تولید مثل کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

غربالگری ها رو بخواد نره که بعدا بخواد با یه بچه سندروم داون یا سندروم ترنر روزگار بگذرونه؟؟؟؟حتما ا ...

درصد خطای در غربالگری بسیارزیاده.

چه بسیار بچه های سالمی که دراثراین خطاها سقط شدن.

درغرب غربالگری برای خانمهابابارداری پرخطرهست درایران حتی از کم سن ترین ها.

دراسکاتلند سقط سندورمی ممنوعه.چون مطالعاتشون نشون داده حضوراینهادرهرجامعه ای باعث کاهش جرم وجنایت وخشونت میشه.چون اونهابسیارعاطفی ان.

عزیزم یه سندورمی انسانه،الانش هستن توجامعه که پدرن ،هنرمندنو...

از خودت بپرس آیا کشتن فردی که بهره هوشی کمتری داره ودنیاش کمی متفاوته اتفاقابسیار مهربون هست کارانسانیه؟!!!

من همین الان از آپتامیل دو استفاده میکنم باقیمت۳۴تومن

کهنه نخیه وبابدن بچه هاسازگارتره،وموادنگه دارنده شیمیایی نداره.بخاطرهمینکه بچه های پوشکی مشکل پوستی هم پیدامیکنن البته نه همه.

پوشکم مای بی بی ۳۴تایی ۹۰ تومنه.

روش تربیتی مابه نفع بچه هامون خواهدبود ،اونهاقراره تواین دنیایه واقعی بارنج وسختیهاروبرو بشن.

اگرمن چندین سال همیشه دررفاهش بزارم،فرزندم نه بعدها از چیزهای جدید لذت میبره و نه تحمل سختی داره.

یه موجودی میشه که توشرایط سخت ضعیف بارمیاد.

واین ظلم ودرحقش نمی کنیم.

به نیازهاش پاسخ داده میشه امانه به همه درخواستهاش.

اصلا گیرم تعداد بچه های کار تو کل ایران به ۱۰ نفر نمیرسه  همون ۱۰ نفر میدونید چرا الان تو این ...

گلم خداخودش گفته من روزی شما وبچه هاتون میدم از ترس فقراونهارو نکشید.

بعد خداروزی ۷۰ پشتمون که داده از ازل تاابد😊

علیرضانبی و که میشناسی ،کارآفرین 

بچه گل فروش بود،مادرش خرجش کفاف نمیداد.

الان افتخاریه براایران براخانوادش.برامادرش

اونهایی که ثروتمندن ،دارند ان اونهاچی اونهامسئول نیستن؟؟؟

اونهاکه راضی نیستن خمسشون بدن

سهم فقرارو درجهات مختلف رد کنن

توخوش خوشون خودشون غرقن اونهاچی یه روزی باید خیلیها جواب بدن.

غربالگری ها رو بخواد نره که بعدا بخواد با یه بچه سندروم داون یا سندروم ترنر روزگار بگذرونه؟؟؟؟حتما ا ...

پسر من 7 ماهشه، 7 ماه پیش من شیرخشکش رو حدود 200 300 می گرفتم

الان هرجایی یه قیمت میده، 500 600، تو این 7 ماه همچین رشدی داشته

هر چند پسرم ازین ماه اومده رو اپتامیل 2 پروبیوتیک

قیمت ها هر روز بالا میره، من واقعا نگران خانواده هایی هستم که نمیتونن اونطور که دلشون میخواد به بچه هاشون برسن

درصد خطای در غربالگری بسیارزیاده. چه بسیار بچه های سالمی که دراثراین خطاها سقط شدن. درغرب غربالگری ...

عزیزم سقط جنین قانونی هست تو اسکاتلند

Scotland. Abortion was reserved to the UK Parliament under the Scotland Act 1998 but was subsequently devolved to the Scottish Parliament via the Scotland Act 2016. The Abortion Act 1967 remains in place.

Abortions in England, Wales and Scotland are allowed up till 24 weeks of pregnancy. But the law states that terminations can be allowed up until birth if there’s “a substantial risk that if the child were born it would suffer from such physical or mental abnormalities as to be seriously handicapped.”

سقط جنین در انگلستان، ولز و اسکاتلند تا هفته 24 بارداری مجاز است. اما قانون بیان می‌کند که در صورتی که "خطر قابل توجهی وجود داشته باشد که در صورت به دنیا آمدن کودک از چنین ناهنجاری‌های جسمی یا روانی رنج می‌برد تا زمان تولد مجاز باشد."

اصلا گیرم تعداد بچه های کار تو کل ایران به ۱۰ نفر نمیرسه  همون ۱۰ نفر میدونید چرا الان تو این ...

دقیقا خدا گفته من پشتتم اگر نیتت رسیدن به من باشه وقتی الان جهاد فرزند آوریه پس راه خدا هم همینه اگر کسی واسه همین بچه دار بشه 

بعدشم اون بچه های کاری که شما میگی خیلی هاشون پدر و مادرشون فوت کردن خیلی هاشون از خونه فرار کردن یه دسته شونم پدر و مادر بدی داشتن اونم  از فقر نیست از فقر فرهنگه چقدر آدمای فقیر داریم که با عزت دارن بچه شونو بزرگ میکنن بچه شونم کودک کار نشده

ببین هر پدر و مادری بهترین هارو واسه بچه هاش میخواد منم به اسی نمیگم بچه دار نشه، اتفاقا بچه دار شد ...

باهات موافقم پس انداز و آینده نگری خیلی درسته مسئولیت بچه هم زیاده ولی این که وایستی پس اندازت جور بشه و چند سال واسه همین عقب بندازی غلطه چون مشکل مالی قطعا همیشه هست چه بچه باشه چه نباشه مسئولیت بچه هم مثل هر مسئولیت دیگه ای سختی داره و بلدی میخواد نمیشه واسه این که خودمون نمیخوایم برسم دنبال راهش و سختی به جون نمیخریم بگیم بده بذار راحت باشی بعد

عزیزم سقط جنین قانونی هست تو اسکاتلند Scotland. Abortion was reserved to the UK Parliament under th ...

شما لطفا یه سرم به نرخ رشد جمعیت اونجا بزن ببین که فاجعه ایه دقیقا دارن همین بلا سر ما میارن یه جمعیت پیر و فرسوده