2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد ولی

923 بازدید | 128 پست

سلام دوستان ی مدته قصدباردارشدن دارم شوهرمم خیلی دوس داره ولی ی مقداردستوبالمون خالیه وقرض داریم ب نظرتون تواین شرایط باردارشدن درسته؟؟ واینکه خیلی خواب الوم و وخواب خیلی حساسم میترسم ازپس مسولیت بچه برنیام

نه خوابت ک زیاده پول ک نداری پس چ شرایطی میمونه  یگ

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا تو اقدام کن ی موقع دیدی طول کشید اصلا تا باردار بشی 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

فداتبشم مادر بودن حس قشنگیه ولی همونقدر ک قشنگه پر از مسئولیته هیچی مث آمادگی مادرشدن نیست 

اگه میدونی شرایط مالی خوب نیست دست نگه دار ک بعده ها شرمنده بچت نشی❤️تلاش کنید اوضاع بهتر بشه تا بچتون احساس خوبی داشته باشه و شما هم شرمنده کوچولوت نشی❤️

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
عزیزم بچه کلی هزینه داره از همون دوره بارداریت تا ب دنیا بیاد بس در حقش جفا نکن بزار شرایطت اوکی شد ...

شوهرم وخونواده خودموهمسرم خیلی دوس دارن اونقد میگن ک خودمم دوس دارم ولی شک دارم ک ازپسش بر بیام یانه

هزینه بچه واقعا بالاست

حداقل ماهی 10 میلیون هزینه داره

اگه از پسش برمیای، بچه رو بیار

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
شوهرم وخونواده خودموهمسرم خیلی دوس دارن اونقد میگن ک خودمم دوس دارم ولی شک دارم ک ازپسش بر بیام یانه

چن ساله ازدواج کردی و چن سالته؟

قطعا بچه میاری ولی بزار تو زمان مناسب بیاد

بچه خیلی هزینه داره فراتر از خیلی