2777
2789

سلام شبتون بخیر خانما ببخشید یە سوال دارم 

من  توی گوشی همسرم یە شمارە دیدم   کە  شمارەی یە خانمە 

حدسم اینه کە میدونم  کی باشە 

اما الان شدیدا نیاز دارم بدونم اسم مالک سیم کارت چیە ، کە مطمئن بشم ، فقط نمیدونم چ  جوری از رو شمارە اسم مالک سیم کارتو بدونم ؟؟؟؟ خواهشا اگە راهی میدونین بهم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایه سیمکارت ناشناس بزنگ ببین زنه یامرد 

عزیزم زنە ، یکێ از دوستام زنگ زد

مساڵە اینە کە من فکر میکنم این خانم همکلاسی دوست دختر قبلیشە ، با توجە بە شمارە و لهجەش 

داغونم دستم بە جایی بند نیست چند وقتە دنبال یە کسیم کە تو مخابرات اشنا داشتە باشە اما پیدا نکردم 😕😟😟

میخوام کامل با اطلاعات کافی بە روش بیارم و دمار از روزگارش دربیارم ،  نمیخوام برم ب خودش بگم این کیە ؟؟،

الان چ فرقی داره واست ک کیه مهم اینه ک دختره 

ببین تا اندازەای برای خودم فرق دارە ، خیانت خیانتە ، زیرآبی رفتن زیر آبی رفتنە ، و صدالبتە هردو تلخ و ویرانگر 

بلە منم میدونم ولی دلم میخواد لااقل جلو خانوادەش سکەی یە پولش کنم  قبل رفتن ، چون اگر بگم شمارە  یە زن بودە ، یە جوری جمعش میکنە ، هر چند من به هر حال ترکش میکنم  اما اینکە بدونم بە کی زنگ زدە ، جوری جرمشو ثابت میکنە کە نتونە دهنشو وا کنە 

ببین تا اندازەای برای خودم فرق دارە ، خیانت خیانتە ، زیرآبی رفتن زیر آبی رفتنە ، و صدالبتە هردو تلخ ...

بشین باهاش منطقی حرف بزن شاید تونستی ی فرصت جبران بهش بدی بخاطر ی شماره زندگیتو بهم نریزخیانت خیانته خیلی هم سخته ولی بهمین راحتی دست اززندگیت نکش بمون وازنوبساز

بشین باهاش منطقی حرف بزن شاید تونستی ی فرصت جبران بهش بدی بخاطر ی شماره زندگیتو بهم نریزخیانت خیانته ...

من از اولین روز گفتم خط قرمزم خیانتە و خودمم ویژگی های روانی خودمو میشناسم 

هررررگز نمیتونم  کنارهمسرم بمونم و اشتباهش  رو ببخشم و فراموش کم 

عزیزم ماجرا خیلی پیچیدە و طولانیە ولی من الان سرسوزنی شک ندارم ک جدایی بهترین راهە ، من نە ماهە عروسی کردم ، نمیخوام یە آدم خائن پدر بچەم باشە ، سختی های طلاقو ب جون میخرم اما اینجوری نمی مونم  ، عزت و شخصیتمو ورمیدارم و میرم اونم برە با هر کی دوس داشت باشە

من از اولین روز گفتم خط قرمزم خیانتە و خودمم ویژگی های روانی خودمو میشناسم  هررررگز نمیتونم &n ...

اگه میخوای مطمئن شی به روی خودت نیار ببین پیام رد و بدل میکنن یا زنگ میزنن مدرک جمع کن

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
اگه میخوای مطمئن شی به روی خودت نیار ببین پیام رد و بدل میکنن یا زنگ میزنن مدرک جمع کن

نە خیلی زرنگە ممکنە ، حتی تا سالهای سال هم ممکنە دیگە دم بە تلە ندە ، نمیتونم این همە مدت بمونم ک یە بار دیگە چنین کاری بکنم ، چون از فشار روحی بیمار میشم

نە خیلی زرنگە ممکنە ، حتی تا سالهای سال هم ممکنە دیگە دم بە تلە ندە ، نمیتونم این همە مدت بمونم ک یە ...

هزیزم شاید شکت بی مورد باشه .....مردا انقدرا هم زرنگ نیستن اخرش سوتی میدن ....الان حتی بفهمی هم نمیتونی ثابت کنی انگ شکاکی میخوره بهت ....راه اشتباهی که من نرفتم رو نرو به روش اوردم اونم ماسمالی کرد من مطمئن بودم زنه ولی صبر نکردم مدرک جمع کنم 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage