2777
2789
عنوان

عمل بینی

65 بازدید | 4 پست

من چندبار تصمیم گرفتم و کاراشو انجام دادم اما نزدیک عمل پشیمون میشم. چکارکنم؟ بنظرتون اصلا عمل کنم؟ میترسم مشکل تنفسی برام پیش بیاد. بینیمم گوشتیه

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

ممنونم که نظر دادید 😐😐😐

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگر واقعا با بینیت مشکلی نداری عمل نکن اگر فکر می کنی با عمل بینی خوشگلتر میشی و واسه این می خوای عمل کنی اشتباهه باید یه ایرادی توی بینی باشه که بری جرایح کنی و گرنه به نظر من عمل نکنی بهتره ... اگر هم یه زمانی خواستی بینیت عمل کنی پیش یه دکتر خوب برو.. یه دکتر هم میشناسم دکتر نصیبه رستمی دکتر خوبیه و عمل های بینیش به نسبت هزینه عمل خوبه واست لینک پیجش میذارم https://www.instagram.com/drnasiberostami/