2777
2789
عنوان

چرا تاپیک ماجراهای مشکوک تعطیل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون بهتر تعطیل شد اخه این چیه هی میاد تاپیک میزنه

چرا جالبه ک

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
مگه امروز هم بود چند روز پیش که ترکید

این سری 2بودش

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

من نخوندمش داشتم تاپیک دروغ به جاریم گفتم حامله ام رو میخوندم که خودم سردسته ش بود که گزارش زدیم براش تا ترکید

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

اقااااا دوست نداری نخوووووون کی مجبورررررت میکنهههههه چرا گزارش میزنی اخهههههههه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
@نی_نی_یار_3    

چیشده

بابا از صبح من داشتم میخوندم الان رسیدم صفحه ۲۳ دیدم ترکوندینش واا که چیییی

نمیدونم بخدا دوست نذارید میترسید نیایید خب اه