arvinaa مدیر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 2197 عنوان چرا تاپیک ماجراهای مشکوک تعطیل شده | مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 87 پست یعنی ی چیزی نمیشه اینجا تا تهش خوند اه منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیتکِهسَختتَرشد) دَستکِشهایِبوکسِتومُحکَمتربِبَند🦋✨💕 مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰 1400/09/15 | 16:06 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arvinaa مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 2197 @نی_نی_یار_3 منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیتکِهسَختتَرشد) دَستکِشهایِبوکسِتومُحکَمتربِبَند🦋✨💕 مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
دردونه_مامانمم عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 3066 اول بخون ادامشو بی سواد بعد دهنت باز کن بیسواد تویی که نمیدونی باید حرفتو یجا کامل بزنی...میتونستی واضح بگی جملتو ب نینی یار خانم ب اصطلاح عقل کل
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41640 اول بخون ادامشو بی سواد بعد دهنت باز کن لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه و توهین نکنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41640 بیسواد تویی که نمیدونی باید حرفتو یجا کامل بزنی...میتونستی واضح بگی جملتو ب نینی یار خانم ب اصطلاح ع ... لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه و توهین نکنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
دختربلا۱۲۳ عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 12489 بیسواد تویی که نمیدونی باید حرفتو یجا کامل بزنی...میتونستی واضح بگی جملتو ب نینی یار خانم ب اصطلاح ع ... عین خودت جوابت دادم. متاسفم برات
دردونه_مامانمم عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 3066 عین خودت جوابت دادم. متاسفم برات جای تاسف برا دیگران یکم فکرتو بکار بنداز ...برا خودت باید متاسف باشی جانم
دختربلا۱۲۳ عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 12489 جای تاسف برا دیگران یکم فکرتو بکار بنداز ...برا خودت باید متاسف باشی جانم معلومه از رفتار وگفتارت 😂غیر از تو کسی به من توهین نکرد برو بالا بخون و ببین من چجوری جواب دادم بهشون. مجازیو خیلی جدی گرفتی انگار ☺️☺️
دردونه_مامانمم عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 3066 معلومه از رفتار وگفتارت 😂غیر از تو کسی به من توهین نکرد برو بالا بخون و ببین من چجوری جواب دادم بهش ... منم چیز بدی نگفتم میتونستی آروم جاب بدی ن با بی ادبی خانم گل من زندگیرو جدی نمیگیرم چ برسه ب مجازی ...برو ب درس و مشقت برس عزیزم
دختربلا۱۲۳ عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 12489 منم چیز بدی نگفتم میتونستی آروم جاب بدی ن با بی ادبی خانم گل من زندگیرو جدی نمیگیرم چ برسه ب مجازی . ... 😂😂😂😂😂من بچه هستم؟؟؟؟؟ برو بالا بخون ببین چجوری با من صحبت کردی
دردونه_مامانمم عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 3066 😂😂😂😂😂من بچه هستم؟؟؟؟؟ برو بالا بخون ببین چجوری با من صحبت کردی عزیزم من اولشم گفتم سوتفاهم شد من فکر کردم نینی یار و بخاطر گزارش تگ کردی چون کامل ننوشته بودی خب ...حالام حلال کن خواهر دیگ خون بپا نشده ک
دختربلا۱۲۳ عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 12489 عزیزم من اولشم گفتم سوتفاهم شد من فکر کردم نینی یار و بخاطر گزارش تگ کردی چون کامل ننوشته بودی خب .. ... باشه🌹🌹🌹🌹