2777
2789

میخام ی چیزی بخرم ک پوشش دهیش خوب باشه من پشت لبم و پیشونیم عرق میکنه پوستم مختلطه لپام خشکن! میخام کرمم مات باشه برق نندازه مناسب پوستم باشه خشک نکنه نماسه در عین حالم پوشش دهیش خوب باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

ژوت هس ت داروخانه ها من گشتم نبود انگاری

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

سی سی کرم استفاده نکردی؟ 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استفاده کردم معذرت میخام مث سگ پشیمونم

چرا؟ 

من میخاستم بخرم خیلی تعریف میکنن🤪

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
چرا ؟ من خودمم استفاده میکنم

بعد از ی مدت پوستم چروک انداخته. اصن ی چیز عجیبه در عرض ۴ ماه. نابود کرد پوستمو مارک ام ان دی

لافارر پوشش دهی و فلان وبیسار نداره صرفا میتونم بگم یه محصول مفید پوستیه و سی گرمش هم دویست و خرده قیمتشه یعنی محصول بهداشتیه آرایشی نیست اگر سلامت پوست برات مهمه بخر استفاده کن عالیه  و تمدید هم میخواد هر دوساعت .

اما اگر محصول آرایشی وپوشش دهنده میخوای هزینه نکن ویه توصیه دوستانه گیر دوستان  ویزیتور شرکت های هرمی نیفتی که یه سبد کرم میفروشن بهت به هیچ‌دردی هم نمیخوره 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
سی سی کرم خوبه  خودم میفروشم مجبور نیستی از من بخری آشنا داری سی سی و بخر و امتحان کن

دارم عزیزم‌.ب دردم نخورد گلی

لافارر پوشش دهی و فلان وبیسار نداره صرفا میتونم بگم یه محصول مفید پوستیه و سی گرمش هم دویست و خرده ق ...

دقیقا همین بلا سرم اومد بخدا. مارک ام ان دی پکیجشو خریدم و بی فایده پوستمم نابود شد. یعنی یکی از این مارکای چرت بگه واقعا میگم پول دورریختنه