2777
2789

دوستای گلم من یایسگی زودرسم و یک بار پارسال اهدایی گرفتم اسپرم شوهرم شکل نافرم و تحرک کمی داره چون جراحی ستون مهره شده بود چندین سال پیش و عفونت میکرد چون سوند میزد باعث شد اینجور بشه،با تخمک اهدایی چهار جنین تشکیل شد که همش منفی شد،دو بار انتقال داشتم یعنی ک منفی شدم هر دوبار هم توی گاندی بودم،اگر میشه بگید از بین نیکان و مام و یا کجا خوبه و درصد توجهشون خوبه که برم اونجا راهنماییم کنید اگر میشه ممنونم؟؟؟؟

مام فک کنم تیم دکتر نصر درسته ؟ نیکان هم شنیدم از دوستان 

بله درسته ولی با دکتر نصر نمیخوام باشم مرد هست خیلی وقتم نیست ،راستش مام خیلی گرون میگیره من نمیتونم،خبر داری نیکان چطوره؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته ولی با دکتر نصر نمیخوام باشم مرد هست خیلی وقتم نیست ،راستش مام خیلی گرون میگیره من نمیتونم ...

عزیزم عرض کردم دوستانم رفتن خودم نرفتم 

ولی بیشترشون با دکتر نصر بودن ورفتن مام 

بله شنیدم هزینه هاش بالاس نیکان یکی از 

دوستانم رفت گفت بد نیست ولی بازم سوال 

کن عزبز تو تهران زیاد هستن 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
بله درسته ولی با دکتر نصر نمیخوام باشم مرد هست خیلی وقتم نیست ،راستش مام خیلی گرون میگیره من نمیتونم ...

عزیزم کجا رفتی اگه اطلاعاتی به دست اوردی میشه با ما شر کنی من هم همین مشکل را دارم

عزیزم کجا رفتی اگه اطلاعاتی به دست اوردی میشه با ما شر کنی من هم همین مشکل را دارم

من دوبار گاندی انتقال دادم منفی شدم کم کاری دارن خیلی ،ولی اگر جای خوبی پیدا کنم حتما میگم بهتون گلم

من دوبار گاندی انتقال دادم منفی شدم کم کاری دارن خیلی ،ولی اگر جای خوبی پیدا کنم حتما میگم بهتون گلم

سلام عزیزم

میدونم از تاپیکت خیلی گذشته

خواستم بدونم موفق شدی به سلامتی؟

اگر کلینیک خوب پیدا کردی بهم بگو لطفا

الهی!می بینی و می دانی، و برآوردن می توانی. الهی! چون تو حاضری چه جویم و چون ناظری چه گویم؟ الهی! تو بساز که دیگران ندانند و تو نواز که دیگران نتوانند💝
سلام عزیزم میدونم از تاپیکت خیلی گذشته خواستم بدونم موفق شدی به سلامتی؟ اگر کلینیک خوب پیدا کردی ...

سلام عزیزم نه باردار نشدم تعریف زهرا زارعیان رو برای اهدایی شنیدم شاید برم پیش اون گلم

سلام عزیزم نه باردار نشدم تعریف زهرا زارعیان رو برای اهدایی شنیدم شاید برم پیش اون گلم

به امید خدا عزیزم انشاءالله برات خیر داشته باشه

کلینیک نوید هم من شنیدم خوبه مال دکتر صاحب کشاف هست اونجا هم سر بزن

الهی!می بینی و می دانی، و برآوردن می توانی. الهی! چون تو حاضری چه جویم و چون ناظری چه گویم؟ الهی! تو بساز که دیگران ندانند و تو نواز که دیگران نتوانند💝
ممنونم عزیزم مطبش کجاست؟ مرد هست؟ 

ببین من خیلی تحقیق کردم صاحب کشاف الان رفته از ایران

و دکترای دیگه ویزیت میکنن نهایتش یه ویدیو کال با دکتر میگیری و اون نظر میده

آدرسش هم تو گوگل سرچ کنی میاد

یه دکتر پیدا کردم به اسم حمیدرضا طاهری 

تهران خیابون توانیر

دکتر خیلی خوبیه و تحصیلکرده ی امریکاست

تو کلینیک مام هم عمل میکنه

یه سرچ بکن

به نظر من خیلی دکتر خوبیه