2777
2789
عنوان

ناهار چی دارید🤔شام چی خواهید داشت🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 41 پست

شماها گوشت گوسفند رو چطوری درست می کنین خوشمزه میشه 

مزه دارش هم میکنین بعضیا میجوشونن آبشو دور میریزن اول بعد میزارن بپزه

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
غذای خوبی بود مامانم سپرد که ساعت 10/5 خاموش کنم زیرشو ولی سوزوندمش       مامانم ...

بنده خدا مادرت الان میاد گرسنه میشه پاشو ی چیزی بپز حداقل

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهار ماکارانی با ترشی 

شام مهمان مامانم‌گفتم دمپختک بذاره واسم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

برنج و خورش

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
زیرش سوخته بلد نیستم    

چی بود غذا؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شماها گوشت گوسفند رو چطوری درست می کنین خوشمزه میشه  مزه دارش هم میکنین بعضیا میجوشونن آبشو دو ...

اون آب مرغ عزیزم

گوشت گوسفند میگن حتی زیاد نشورین که خاصیتش میره

من الان گذاشتم با یک پیاز بزرگ بپزه چوب دارچین انداختم یا یکم زرد چوبه و چند حبه سیر

الانم مقداری زعفرون ریختم میزاریم خودش پخته شه 

تمام

خداروشکر