الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام بخشید ک اینجا میگم اما لطفا اگر تعبیر خواب بلدید ب من کمک کنید .. من مادربزگم یک ساله فوت شده و اخیرا خواب دیدم در منزل ایشون هستم و اقوام توی راه پله هستن و میخوان ک وارد خونه شن . در همین حین من میخواستم برم بیرون . اما کفش هام نبود . بلند گفتم کفش هامو کسی ندیده و هی با چشم دنبالش میگشتم . یه زمانی ک من تقریبا خم شده بودم حالا نمیدونم بدنبال کفش بودم یا پیداشون کرده بودم اما همون زمان یه تماس فیزیکی با پسر خالم داشتم . وقتی بیدار شدم اون خواب بقدری واقعی بود ک تا چند لحظه گیج بودم . چن وقت بعد باز یه خوابه دیگه دیدم . که دوباره تو همون خونه بودم مهمونا اینبار توی خونه بودن . جشن شادی نبودا و فک کنم همون ناراحتی و سوگواری برای مادربزگم بود ولی اینبار من میخواستم برم بیرون اما بازم گفش هام نبود . هی گشتم گشتم . از افراد توی خونه پرس جو کردم و حس میکردم یکی قایمش کرده تا اینکه خاله بزرگم گف من گذاشتمش اونجا . رفتم دیدم کفش ها توی کیسه ی بزرگیه ک توش پر از خاکه . ( منظور از کیسه . کیسه های برنجه ینی اون شکلی بود ) کفش هام نیم بوت مشکی بود ک در واقعیت هم دارمش اما وقتی درش اوردم ب رنگ کرم شده بود . ب رنگه شن و خاکی ک تو کیسه بود و من پوشیدمش .